Champions League: Μπαρτσελόνα και Σίτι καθαρίζουν την πρόκριση ενώ η Μίλαν θέλει να πάρει εκδίκηση από την Παρί

Champions League: Μπαρτσελόνα και Σίτι καθαρίζουν την πρόκριση ενώ η Μίλαν θέλει να πάρει εκδίκηση από την Παρί

Οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις επανακάμπτουν την τρέχουσα εβδομάδα με την αρχή να γίνεται από την 4η αγωνιστική του Champions League, οι αναμετρήσεις της οποίας θα διεξαχθεί σήμερα (7/11) και αύριο (8/11).

Από τα παιχνίδια της Τρίτης ξεχωρίζει το ντέρμπι της Μίλαν με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Σαν Σίρο», με τους «Ροσονέρι» να φλέγονται για τη νίκη.

Με μόλις 2 βαθμούς σε τρεις αγώνες η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είναι ουραγός στο 6ο γκρουπ, το οποίο οδηγεί η πρωταθλήτρια Γαλλίας με 6 βαθμούς.

 
Πολύ μεγάλο παιχνίδι είναι το Ντόρτμουντ-Νιούκαστλ για τον ίδιο (6ο) όμιλο, καθώς Άγγλοι και Γερμανοί ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 4 πόντους.

Εντελώς ρευστή η κατάσταση και στον πέμπτο όμιλο, όπου η Λάτσιο (4β.) υποδέχεται την πρωτοπόρο Φέγενορντ  (6β.), την ώρα που η Ατλέτικο Μαδρίτης (5β.) περιμένει  την ουραγό Σέλτικ (1β.).

Αντίθετα, στον έβδομο όμιλο η «απόλυτη» (9β.) Μάντσεστερ Σίτι και η Λειψία (6β.) έχουν ξεχωρίσει έναντι των Γιουνγκ Μπόις και Ερυθρού Αστέρα (από έναν βαθμό).

Κάτι ανάλογο συμβαίνει στον όγδοο, με τις Μπαρτσελόνα (9β.), Πόρτο (6β.) να οδηγούν και τις Σαχτάρ (3β.), Αντβέρπ (0β.) σε ρόλο κομπάρσου, αλλά με τους Ουκρανούς να έχουν ελπίδες για τη δεύτερη θέση. Το πρόγραμμα της Τρίτης (7/11, 22:00):

5ος όμιλος: Ατλέτικο Μαδρίτης-Σέλτικ, Λάτσιο-Φέγενορντ

6ος όμιλος: Ντόρτμουντ-Νιούκαστλ (19:45), Μίλαν-Παρί Σεν Ζερμέν

7ος όμιλος: Μάντσεστερ Σίτι-Γιουνγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας-Λειψία

8ος όμιλος: Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μπαρτσελόνα (19:45), Πόρτο-Αντβέρπ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα