Οργή στο Twitter για τον θάνατο του παίκτη χόκεϊ Άνταμ Τζόνσον – Κατηγορούν τον αντίπαλο παίκτη Matt Petgrave

Οργή στο Twitter για τον θάνατο του παίκτη χόκεϊ Άνταμ Τζόνσον – Κατηγορούν τον αντίπαλο παίκτη Matt Petgrave

Ο αμυντικός Matt Petgrave έχει ξεκινήσει ένα αξιοσημείωτο ταξίδι στο χόκεϊ σε διάφορα πρωταθλήματα και ηπείρους. Πρόσφατα έγινε είδηση για τη σύγκρουσή του με τον Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο τραγικό δυστύχημα, ο Αμερικανός παίκτης του χόκεϊ επί πάγου Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος, σύμφωνα με το sportskeeda.com, ακολουθούσε την καριέρα του με τους Nottingham Panthers στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχασε τη ζωή του. Ο 29χρονος, με καταγωγή από τη Μινεσότα και πρώην παίκτης των Pittsburgh Penguins, συμμετείχε σε αγώνα με τους Sheffield Steelers στην Utilita Arena του Σέφιλντ όταν συνέβη το περιστατικό.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου, ο Τζόνσον χτυπήθηκε στο λαιμό από τον παίκτη των Sheffield Steelers Matt Petgrave, ο οποίος φάνηκε να χάνει την ισορροπία του μετά από σύγκρουση στον πάγο. Οι θεατές στην Utilita Arena τρομοκρατήθηκαν καθώς είδαν τον Τζόνσον να αιμορραγεί στη φανέλα του. Απομακρύνθηκε από τον αγώνα, αλλά αργότερα κατέρρευσε.

Στο Χ (πρώην Twitter) διάφοροι λάτρεις του χόκεϊ έχουν σπεύσει να κατηγορήσουν τον Petgrave για τον θάνατο του Τζόνσον. «Ο θάνατος του Άνταμ Τζόνσον δεν ήταν ατύχημα. Ήταν ξεκάθαρα εσκεμμένος. Κοιτάξτε μόνοι σας», έγραψε ένας χρήστης, ο οποίος δημοσίευσε βίντεο με τη στιγμή του θανάσιμου τραυματισμού του Τζόνσον.

.

«Δεν παρακολουθώ χόκεϊ, αλλά όταν κλωτσάς έναν άνθρωπο με πατίνια, έχεις προφανώς σκοπό να κάνεις κακό. Αμφιβάλλω αν ήθελε να τον σκοτώσει, αλλά και πάλι μοιάζει με ανθρωποκτονία», έγραψες ένας άλλος χρήστης.

«Έχω παίξει χόκεϊ σε όλη μου τη ζωή, δεν έχω δει ποτέ κάτι που να πλησιάζει έστω και στο ελάχιστο αυτό το αρρωστημένο και φρικιαστικό. Ο επιτιθέμενος Matt Petgrave (παίκτης με τα κόκκινα, στη φωτογραφία παρακάτω, αριστερά) κλωτσάει σκόπιμα το θύμα Adam Johnson (παίκτης με τα λευκά, στη φωτογραφία παρακάτω, δεξιά) με το παγοπέδιλό του κατευθείαν στο λαιμό. Ο Adam δυστυχώς πέθανε από τα τραύματά του.

Προς το παρόν, ο Petgrave δεν έχει συλληφθεί και δεν έχει ακόμη αντιμετωπίσει συνέπειες. Εν τω μεταξύ, ο αηδιαστικός Τύπος αποκαλεί αυτό το γεγονός “φρικτό ατύχημα”. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν ατύχημα. Το σώμα σας δεν κινείται έτσι στον πάγο, αυτό ήταν μια απόπειρα κλωτσιάς στο λαιμό που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός ανθρώπου. Παρακαλώ μοιραστείτε το αν μπορείτε», έγραψε ένας άλλος χρήστης του Χ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα