Βάαλβαϊκ - Άγιαξ: Σοβαρός τραυματισμός του γκολκίπερ. Εγινε χρήση απινιδωτή και διεκόπη οριστικά το ματς

Βάαλβαϊκ - Άγιαξ: Σοβαρός τραυματισμός του γκολκίπερ. Εγινε χρήση απινιδωτή και διεκόπη οριστικά το ματς

Η αναμέτρηση μεταξύ της Βάαλβαϊκ και του Άγιαξ για την 7η αγωνιστική της Eredivisie βρισκόταν λίγα λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου και ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League ήταν κοντά στη νίκη προηγούμενος με 3-2 (θα ήταν η πρώτη έπειτα από πέντε σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις) όμως στο 84ο λεπτό συνέβη κάτι απρόοπτο, συγκλονιστικό και συνάμα ανατριχιαστικό.

Αυτό ήταν μία σύγκρουση του Μπράιαν Μπρόμπεϊ του Άγιαξ με τον τερματοφύλακα της Βάαλβαϊκ, Ετιέν Φάεσεν, σε μία διεκδίκηση της μπάλας, με τον Φάεσεν να μένει καρφωμένος στο χορτάρι και να ηχεί κόκκινος συναγερμός, με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας να μπαίνει σε χρόνο dt για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να γίνεται χρήση απινιδωτή.

 

Ακολούθως, ο παίκτης τοποθετήθηκε σε φορείο για να διακομισθεί άμεσα σε νοσοκομείο, με τους ανθρώπους της ομάδας να χρησιμοποιούν σεντόνια για να κρύβουν τον ποδοσφαιριστή και τον κόσμο στο γήπεδο να έχει παγώσει με το όλο σκηνικό.

Το ίδιο συνέβη και με τους σοκαρισμένους συμπαίκτες του, με τον αρχηγό της Βάαλβαϊκ να ξεκαθαρίζει πως δεν θα έπαιζαν τα εναπομείναντα λεπτά και τον διαιτητή να αποφασίζει άμεσα την οριστική αναβολή της αναμέτρησης.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα