Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ – Υποδοχή από εκατοντάδες οπαδούς

Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ – Υποδοχή από εκατοντάδες οπαδούς

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, η σπουδαία μεταγραφή του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, για να υπογράψει στους πράσινους.

Εκατοντάδες οπαδοί του “τριφυλλιού” βρέθηκαν έτσι στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, για να υποδεχθούν τον Ισπανό φόργουορντ και να τον αποθεώσουν, με τον ίδιο να δείχνει να το απολαμβάνει.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε μάλιστα και στα MME για τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό, αναφέροντας τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω ότι με περιμένει ο κόσμος και θα είναι διασκεδαστικό.

Δεν ξέρω για την τύχη και το πεπρωμένο. Είχα παίξει εδώ πέρυσι κόντρα στην Ελλάδα και αγάπησα την πόλη. Ανυπομονώ να παίξω για αυτή την ομάδα και να γνωρίσω τον κόσμο. Ανυπομονώ για κάθε ματς. Φυσικά, είναι πολύ ωραίο να αντιμετωπίζω τον αδελφό μου. Αυτά τα πράγματα θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την οικογένειά μας. Εκείνος επέλεξε αυτό που ήταν καλύτερο για τον ίδιο. Θα δούμε πώς θα βγει…

Νιώθω χαρούμενος και περήφανος που είμαι εδώ, που εκπροσωπώ τη χώρα μου εδώ. Είμαι χαρούμενος, μιλάμε για μια ιστορική ομάδα, πιθανότατα την καλύτερη ομάδα της τελευταίας 20ετίας. Είμαι εδώ για να δουλέψω.

Για να είμαι ειλικρινής, είχα πολλά μηνύματα για τον Παναθηναϊκό, μου έστειλαν πολλοί Έλληνες οπαδοί. Νιώθω την αγάπη. Πρέπει να δουλέψουμε και να νικήσουμε ματς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλα ονόματα. Ο Σλούκας είναι “θρύλος”, ο Λεσόρ πέρυσι ήταν ένα “τέρας”, ξέρω καλά τον Βιλντόσα. Πρέπει να βρούμε τη χημεία και να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα