Champions League: Τα δίνει όλα ο Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με την Ντνίπρο

Champions League: Τα δίνει όλα ο Παναθηναϊκός για τη ρεβάνς με την Ντνίπρο

Με την χθεσινή απογευματινή προπόνηση και χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την ρεβάνς της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League κόντρα στη Ντνίπρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και παιχνίδι με περιορισμούς, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ που δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Τρίτης. 
Ο Παναθηναϊκός θέλει την Τρίτη (1/8) στη Λεωφόρο να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στον γ’ προκριματικό του Champions League μετά τη νίκη με 1-3 στο πρώτο ματς επί της Ντνίπρο στη Σλοβακία.

Μία ακόμη καλύτερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού περιμένει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το βράδυ της Τρίτης (1/8, 20:30) στη ρεβάνς με την Ντνίπρο για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως το 3-1 με το οποίο επικράτησε ο Παναθηναϊκός στον πρώτο αγώνα με τους Ουκρανούς στο Κόζιτσε δεν αλλάζει τα δεδομένα του αγώνα, ενώ υπογράμμισε πως οι «πράσινοι» ως ομάδα είναι πλέον σε καλύτερο επίπεδο από πέρσι και θα παίξουν ξανά για να επιβάλουν το δικό τους ρυθμό μέσα στο γήπεδο.

 
 
Ο τεχνικός της Ντνίπρο, Ολεκσάντερ Κούτσερ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και στάθηκε στον τομέα της εμπειρίας που έλειπε από την ομάδα του στην ήττα με 1-3 στο πρώτο παιχνίδι.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, που διαθέτει πολλούς παίκτες με σπουδαία προσόντα, όπως είναι ο Τζούριτσιτς, ο Γεντβάι, ο Μπερνάρ, ο Σπόραρ. Έχουν μια πολύ δυνατή επίθεση που παίζει καλό ποδόσφαιρο και ξέρει πώς να παίξει σωστό ποδόσφαιρο. Αυτό που μας συνέβη στο πρώτο παιχνίδι, οφειλόταν φυσικά στο γεγονός ότι μας έλειπε η εμπειρία που είχε ο Παναθηναϊκός».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα