Παναθηναϊκός: Μήνυμα για βόμβα με Μιχάιλιουκ έστειλε ο Γιαννακόπουλος

Παναθηναϊκός: Μήνυμα για βόμβα με Μιχάιλιουκ έστειλε ο Γιαννακόπουλος

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει 11 μεταγραφές αλλάζοντας πλήρως το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να στέλνει μήνυμα για τον Σβιάτοσλαβ Μιχάιλιουκ που είναι ο νέος μεγάλος στόχος.

Το όνομα του 26χρονου Ουκρανού που θεωρείται killer από μέση και μακρινή απόσταση ήρθε στο προσκήνιο για τους Πράσινους το τελευταίο 24ωρο και φαίνεται ότι όντως υπάρχει θέμα. Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Γιαννακόπουλος.


Σε αυτό, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είναι πάνω από ένα κουτί με γλυκά και δείχνει προς ένα σημείο στο οποίο λείπει ένα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εδώ λείπει κάτι. Λείπει ο Μιχάιλιουκ». Με λίγα λόγια, ο Γιαννακόπουλος είπε ότι ο Ουκρανός, αν όλα πάνε καλά στις συζητήσεις που γίνονται, θα είναι το… κερασάκι στην τούρτα του Παναθηναϊκού για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Μιχάιλιουκ αγωνίστηκε στους Νιου Γιορκ Νικς και Σάρλοτ Χόρνετς την περασμένη σεζόν και έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στο ΝΒΑ, παράλληλα όμως είναι σε συζητήσεις με τους Πράσινους αφού δεν βρίσκει, προς το παρόν τουλάχιστον, το συμβόλαιο που θέλει στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να σκέφτεται όλο και πιο σοβαρά το να έρθει στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα