Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας»

Γιοβάνοβιτς: «Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας»

Συγκρατημένος, παρά την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τη Ντνίπρο.

Ο τεχνικός των «πράσινων» επεσήμανε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει και πως σε τέτοιο επίπεδο, όλα είναι πιθανά.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:


Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, κάναμε καλή εμφάνιση, αν αναλογιστούμε ότι είναι πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ήμασταν καλοί στον αγωνιστικό χώρο, πειθαρχημένοι. Μπορούσαμε να ελέγξουμε στη μεγαλύτερη διάρκεια. Κι εκείνο που μας βοήθησε είναι ότι στις κατάλληλες στιγμές πετύχαμε τα γκολ που μας έδωσαν μεγαλύτερη άνεση».

Για την ταχύτητα σκέψης της ομάδας: «Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Μπορέσαμε να ανταποκριθούμε καλά απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, που θα πρέπει να μας βάλει σε πολλές σκέψεις όσον αφορά τη σοβαρότητα. Είδατε τι μπορεί να χρειάστηκε προς το τέλος και θα υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να σε τιμωρήσουν. Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών. Να είμαστε ακόμα καλύτεροι στον επαναληπτικό για να επιβεβαιώσουμε αυτό το πλεονέκτημα».

Για το αν είναι με ενάμισι πόδι στους ομίλους: «Όχι και το λέω με όλη μου την ειλικρίνεια. Δεν είμαστε. Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι τα προκριματικά του Champions League, τεράστιο στοίχημα για εμάς. Δεν έχουν σημασία τα εκτός έδρας γκολ και σε αυτό το επίπεδο μπορείς να περιμένεις τα πάντα. Έχουμε ένα καλό παιχνίδι και ένα καλό σκορ, έχουμε ένα δεύτερο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε βδομάδα περισσότερα πράγματα για να είμαστε πετυχημένοι σε αυτό που κάνουμε».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Δεν είχαμε καμία αμφιβολία, είναι μια τεράστια ομάδα ο Παναθηναϊκός. Δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα, που βοήθησε τους παίκτες. Και στη συνέχεια θα είναι μαζί μας, αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα