Ο 18χρονος γιος του Λεμπρόν Τζέιμς υπέστη καρδιακή προσβολή στην προπόνηση

Ο 18χρονος γιος του Λεμπρόν Τζέιμς υπέστη καρδιακή προσβολή στην προπόνηση

Ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο αφού υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης μπάσκετ, σύμφωνα με το TMZ Sports.

Ένας εκπρόσωπος της οικογένειας του Λεμπρόν ανέφερε στο TMZ Sports … “Χθες κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το ιατρικό προσωπικό κατάφερε να περιθάλψει τον Μπρόνι και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στην εντατική. Ζητάμε σεβασμό και ιδιωτικότητα για την οικογένεια Τζέιμς και θα ενημερώσουμε τα μέσα ενημέρωσης όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες”.

Ο εκπρόσωπος συνεχίζει: “Ο Λεμπρόν και η Σαβάνα επιθυμούν να στείλουν δημόσια τις βαθύτατες ευχαριστίες και την εκτίμησή τους στο ιατρικό και αθλητικό προσωπικό του USC για την απίστευτη δουλειά και την αφοσίωσή τους στην ασφάλεια των αθλητών τους”.

Πηγές με άμεση γνώση λένε στο TMZ Sports … μια κλήση στο 911 έγινε στις 9:26 π.μ. της Δευτέρας από το Galen Center του USC για – το χώρο όπου η ομάδα παίζει και προπονείται – και ο 18χρονος hooper, ο οποίος ήταν αναίσθητος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Οι πηγές μας λένε ότι επρόκειτο για κωδικό 3 — δηλαδή τα φώτα και οι σειρήνες του ασθενοφόρου — που σημαίνει τη σοβαρότητα του επείγοντος περιστατικού.

Ο Μπρόνι είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο στο άθλημά του — πρόσφατα δεσμεύτηκε με τους Trojans και αναμένεται να καταλήξει στο ΝΒΑ.

Ο Μπρόνι ήταν ένας McDonald’s All-American κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν του λυκείου του … και ο Λεμπρόν έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει μαζί με τον γιο του στο πρωτάθλημα.
Στην πραγματικότητα, ο Μπρόνι ακολούθησε επίσης τα βήματα του πατέρα του και διαγωνίστηκε στο διαγωνισμό καρφωμάτων στο λύκειο τον Μάρτιο.

Πηγή: TMZsports

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα