Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Λουίς Ενρίκε έδιωξε 12 παίχτες

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Λουίς Ενρίκε έδιωξε 12 παίχτες

Παρί Σεν Ζερμέν απέλυσε τον Κριστόφ Γκαλτιέ επειδή δεν κατάφερε ούτε αυτός να την οδηγήσει στην κατάκτηση του Champions League και τον αντικατέστησε με τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος έδωσε στη διοίκηση μια λίστα με τα ονόματα 12 παικτών που θα πρέπει να αποχωρήσουν εντός του καλοκαιριού.

Οι Παριζιάνοι συνηθίζουν εδώ και χρόνια να ξοδεύουν τρελά ποσά σε κάθε μεταγραφική περιόδο αφού η UEFA δεν κάνει τον παραμικρό έλεγχο σε ομάδες που ανήκουν σε Άραβες ιδιοκτήτες. Αυτό το καλοκαίρι, όμως, θα είναι λίγο διαφορετικό για τους Γάλλους, οι οποίοι δεν θα πρέπει να σκέφτονται μόνο τις αγορές αλλά και τις πωλήσεις.

Ο Λουίς Ενρίκε, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, θεωρεί ότι πρέπει να γίνει μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και έχει παραδώσει στη διοίκηση λίστα με τα ονόματα 12 παικτών που δεν θέλει στην ομάδα.

Όπως, λοιπόν, αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, οι 12 που είναι προς πώληση είναι οι Κέιλορ Νάβας, Τζίνι Βαϊνάλντουμ, Ρενάτο Σάντσες, Λεάντρο Παρέδες, Χουάν Μπερνάτ, Μάουρο Ικάρντι, Αμπντού Ντιαλό, Λαγιούν Κουρζαβά, Γιούλιαν Ντράξλερ, Κολίν Νταγκμπά, Ουγκό Εκιτικέ και Ελ Σαντάιγ Μπιτσιαμπού.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα