Τέλος o Κώστας Σλούκας από τον Ολυμπιακό

Τέλος o Κώστας Σλούκας από τον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης των «ερυθρόλευκων».

 Ο 33χρονος γκαρντ αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» την περασμένη Δευτέρα (3/7).

 Σε εκείνο το ραντεβού αναλύθηκαν τα προβλήματα του Κώστα Σλούκα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον τρόπο με τον οποίον τον χρησιμοποιεί, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τον άκουσαν αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να παρέμβουν για αγωνιστικά ζητήματα στον προπονητή.

Ο επίλογος της συνάντησης ανέφερε πως θα γίνει και δεύτερο ραντεβού, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Οι μέρες πέρασαν και χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός επικοινώνησε με τον ατζέντη του παίκτη προκειμένου να υπενθυμίσει πως η πρόταση για 2+1 χρόνια συνολικής αξίας μεταξύ 4.5 και 5 εκατομμυρίων ευρώ ζητούσε απάντηση μέχρι σήμερα (6/7).

Σήμερα, λοιπόν, ο Σλούκας πήρε τηλέφωνο τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τους είπε «αρνούμαι την πρόταση», κλείνοντας, έτσι, για δεύτερη φορά το κεφάλαιο του Ολυμπιακού.

 Την είδηση της μη ανανέωσης του Κώστα Σλούκα την έκανε γνωστή η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω Twitter, ευχαριστώντας και αποχαιρετώντας τον 33χρονο γκαρντ. 

Αναλυτικά, αναφέρουν οι Πειραιώτες: «Κώστα Σλούκα, σε ευχαριστούμε θερμά για όσα προσέφερες στον Ολυμπιακό τα τρία τελευταία χρόνια και για τη σπουδαία συνεισφορά σου στην κατάκτηση πέντε τίτλων και σε δύο σερί προκρίσεις στο Final Four. Σου ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην καριέρα σου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα