Χωρίς αποτέλεσμα η μαραθώνια συνάντηση Σλούκα-Αγγελόπουλων - Θα ξανασυναντηθούν

Χωρίς αποτέλεσμα η μαραθώνια συνάντηση Σλούκα-Αγγελόπουλων - Θα ξανασυναντηθούν

Ο Κώστας Σλούκας και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι συναντήθηκαν στα γραφεία της Arcadia όπου και μίλησαν για τέσσερις ώρες αποφασίζοντας ότι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές θα ήταν να ξαναμιλήσουν στο άμεσο μέλλον για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής γκαρντ δήλωσε όταν αποχώρησε από τα γραφεία της Arcadia: «Έγινε μία πολλή εποικοδομητική συζήτηση των δύο πλευρών. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα καθίσουμε ξανά στο τραπέζι. Προφανώς θα ενημερωθείτε αν θα υπάρξει νέο ραντεβού».

Ο Σλούκας μετέβη στα γραφεία της Arcadia λίγο πριν από τις 16:00. Οι συζητήσεις ήταν δεδομένο ότι θα κρατούσαν για αρκετή ώρα, με τον διεθνή γκαρντ να έχει καταστήσει σαφές ότι από την πλευρά του το βασικό ζήτημα ήταν ο ρόλος του στην ομάδα.

Η συνάντηση ήταν μαραθώνια, χωρίς προφανώς το περιεχόμενό της να έχει γίνει γνωστό. Ούτε μπορεί να ξέρει κάποιος αν το γεγονός ότι θα γίνει νέο ραντεβού σημαίνει ότι αυτό είναι κάτι θετικό ή αρνητικό. Αυτό ωστόσο που είναι σαφές, είναι ότι από την στιγμή που αποφασίστηκε να γίνει νέο ραντεβού, έχει βρεθεί μία γέφυρα επικοινωνίας για τις δύο πλευρές.

Αυτό που μένει να φανεί, είναι αν θα υπάρξει και σημείο επαφής στην επόμενη συνάντηση, προκειμένου ο 33χρονος γκαρντ να συνεχίσει να φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Πηγή: filathlos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα