«Κώστας Παπανικολάου» ονομάζεται γήπεδο στο Διαλεκτό Τρικάλων

«Κώστας Παπανικολάου» ονομάζεται γήπεδο στο Διαλεκτό Τρικάλων

Το όνομα του Κώστα Παπανικολάου θα δώσει σε ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Διαλεκτό Τρικάλων ο Δήμος Τρικκαίων, για να τιμήσει τον αρχηγό της εθνικής και του Ολυμπιακού. Η εκδήλωση ονοματοδοσίας του γηπέδου έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, 26 Ιουνίου (20:00). 

Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Τρικκαίων αναφέρεται: 

«Τη Δευτέρα η ονοματοδοσία του γηπέδου μπάσκετ «Κώστας Παπανικολάου» στο Διαλεκτό Δ. Τρικκαίων. Με μια εκδήλωση ονοματοδοσίας γηπέδου προς τιμή του Κώστα Παπανικολάου, τιμά ο Δήμος Τρικκαίων τον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης. Το νέο γήπεδο μπάσκετ στο Διαλεκτό, τόπο καταγωγή του διεθνή καλαθοσφαιριστή θα φέρει το όνομά του, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, στις 20:00, στον χώρο του γηπέδου.

Ο Κώστας Παπανικολάου έχει τιμήσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας και έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ευρώπη και ΝΒΑ), κατακτώντας πλήθος τίτλων. Το νέο γήπεδο μπάσκετ αντικατέστησε το παλιό, δίνοντας ακόμη μία διέξοδο στη νεολαία του χωριού.

Η εορταστική εκδήλωση ξεκινά νωρίτερα, στις 17:30, καθώς περιλαμβάνει και διεξαγωγή τουρνουά μπάσκετ, το 3on3dialekto, με τη συμμετοχή 16 ομάδων (έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής)».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα