Basket League: Ώρα τρίτου τελικού για τους «αιωνίους»

Basket League: Ώρα τρίτου τελικού για τους «αιωνίους»

Ελάχιστοι το περίμεναν αλλά η φετινή σειρά τελικών της Basket League έχει κάτι από τα παλιά. Αν και τα προγνωστικά έλεγαν πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει εύκολα το πρωτάθλημα, το μέχρι στιγμής 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει προκύψει από δυο ματς θρίλερ.

 Μετά την νίκη του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ματς, πλέον η σειρά μεταφέρεται και πάλι στο ΣΕΦ, όπου απόψε (21:15, EΡΤ 3), οι «αιώνιοι» θα κοντραριστούν ξανά και ο νικητής θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο.

 Aπό την πλευρά των γηπεδούχων, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας το Σάββατο και συνέχισε θεραπεία στο γόνατο. Μένει να δούμε αν θα προλάβει το μεγάλο ματς. Αντίθετα σημαντική επιστροφή είναι αυτή του Κώστα Σλούκα, ο οποίος δεν είχε παίξει στο ματς του ΟΑΚΑ λόγω γαστρεντερίτιδας.

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» έκαναν την προπόνηση τους το Σάββατο με τον Δημήτρη Αγραβάνη να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στον τετρακεφαλο του αριστερού του ποδιού, περισσότερο προληπτικά. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν sold out για τον τρίτο τελικό, κάτι που σημαίνει πως το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο. Σχετικά με την διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης, στο Φάληρο θα βρεθούν οι Κορομηλάς, Θεονάς, Καρπάνος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα