Παναθηναϊκός: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών η τιμωρία για τα επεισόδια στην Basket League

Παναθηναϊκός: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών η τιμωρία για τα επεισόδια στην Basket League

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, στο δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό στην Basket League.

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την ποινή της μίας αγωνιστικής για τους “πράσινους”, αλλά ο Παναθηναϊκός θα έχει κανονικά κόσμο στο ΟΑΚΑ για τον τέταρτο τελικό της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί η τιμωρία επιβάλλεται μετά από πέντε αγωνιστικές ημέρες και ως εκ τούτου, θα εφαρμοστεί την επόμενη σεζόν. Αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός θα έχει κανονικά κόσμο, στο σημερινό αγώνα του ΣΕΦ (11/06, 21:15, LIVE από το Newsit.gr), αλλά θα εκτίσει τη δική του τιμωρία στο πέμπτο ματς των τελικών της Basket League, αν η σειρά φθάσει μέχρι το 2-2.

Η ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): 1 α) για δυσφημιστικά επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ και β) για παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας (προπηλακισμός προπονητή, χρήση λέιζερ), χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που διεξήχθη στις 8-6-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) των λοιπών κατηγοριών για τον ως άνω αγώνα

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα