Φεύγουν Ζβόνιμιρ Σάρλια και Φακούντο Σάντσες απ' τον Παναθηναϊκό

Φεύγουν Ζβόνιμιρ Σάρλια και Φακούντο Σάντσες απ' τον Παναθηναϊκό

Εβδομάδα αποχωρήσεων είναι η τρέχουσα για τον Παναθηναϊκό καθώς μετά τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος οδεύει προς την τουρκική Τραμπζονσπόρ, δύο ακόμα μέλη των Πρασίνων αποχωρούν.

 Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια και ο Φακούντο Σάντσες αποτελούν παρελθόν για το Τριφύλλι, ενώ τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Αχιλλέας Πούγγουρας, του οποίου το συμβόλαιο επίσης λήγει. Παράλληλα, και ο Πολωνός Τιμοτέους Πούχατς δεν θα συνεχίσει στους Πράσινους καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ζβόνιμιρ Σάρλια. Ο Κροάτης αμυντικός αγωνίστηκε για 2 χρόνια στο Τριφύλλι, καταγράφοντας 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των Πρασίνων για τον Σάρλια, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Σάντσες, ο οποίος έμεινε για μια τριετία στο Τριφύλλι αλλά ήδη έχει συμφωνήσει και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι Πράσινοι δεδομένων αυτών των αποχωρήσεων αλλά και με βάση τον συνολικό σχεδιασμό τους είναι βέβαιο ότι θα κινηθούν για την απόκτηση δύο στόπερ, ενός δεξιού κι ενός αριστερού μπακ, ενός κεντρικού χαφ κι ενός μεσοεπιθετικού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα