Μέσι: Μου στοίχισε πολύ, σχεδόν ολόκληρη την καριέρα μου το Μουντιάλ

Μέσι: Μου στοίχισε πολύ, σχεδόν ολόκληρη την καριέρα μου το Μουντιάλ

Ο Αργεντίνος πρωταθλητής, αναδείχθηκε καλύτερος αθλητής της χρονιάς για το 2022 και σε δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στο Μουντιάλ αλλά και την Μπαρτσελόνα. 

Ο Λιονέλ Μέσι έλαβε το βραβείο του καλύτερου αθλητή της χρονιάς για το 2022 στα Laureus Sports Awards και σε δηλώσεις του μετά τη βράβευση μίλησε για την κατάκτηση του Μουντιάλ, την Μπαρτσελόνα αλλά δεν μίλησε για την Παρί.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Λίο λαμβάνει τη συγκεκριμένη διάκριση μετά το 2020 που ήταν και η πρώτη φορά που αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς.

Ο Αργεντίνος, μίλησε για το όνειρό του, την κατάκτηση του Μουντιάλ που έγινε πραγματικότητα, για τις μεγάλες επιτυχίες του με την Μπαρτσελόνα, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στην Παρί.

«Είναι τιμή μου να μοιράζομαι την υποψηφιότητα με όλους αυτούς τους σπουδαίους αθλητές τους οποίους θαυμάζω πολύ. Ο καθένας θα μπορούσε να το έχει κερδίσει. Είναι πάντα ωραίο να λαμβάνω τέτοιου είδους αναγνώριση. Φέτος ήμουν τυχερός που εκπλήρωσα το μεγάλο μου όνειρο, να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής. Μου στοίχισε πολύ, σχεδόν ολόκληρη την καριέρα μου. Ενδιάμεσα, πέρασα από όλα, πολλές χαρές με την Μπαρτσελόνα και πολλή στεναχώρια με την εθνική, αλλά δεν σταμάτησα ποτέ και όλα ήταν ένα μάθημα για μένα.

Υπήρχαν πολλά εμπόδια στην πορεία, αλλά πάντα προσπαθούσα να βελτιώνομαι με την υποστήριξη του λαού μου. Είμαι πολύ ευγνώμων που μπόρεσα να εκπληρώσω το όνειρό μου και αυτό μιας ολόκληρης χώρας. Χρειάστηκε χρόνος για να τα καταφέρω, αλλά ήταν ό,τι πιο όμορφο μου συνέβη. Αυτό το βραβείο είναι για όλη την Αργεντινή. Σας ευχαριστώ πολύ», ανέφερε ο Μέσι.

.ertsports

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα