Γιοβάνοβιτς: Σιχαίνομαι τον εαυτό μου, με έβαλαν να επιλέξω ανάμεσα στα όνειρα και στην υγεία των παικτών μου

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε τελικά να πετύχει νίκη στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό και σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ, είδε το… όνειρο του πρωταθλητή να απομακρύνεται.

 Ο Ίβαν Γιοβάνοβιτς μίλησε στην «Cosmote TV» και εμφανώς απογοητευμένος για το αποτέλεσμα.

Ανέφερε, μεταξύ άλλων, για το ματς: «Είναι φυσιολογικό. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ήταν ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός ήταν πιο καλός από εμάς αλλά δυσκολευόμασταν να βρουμε λύσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδού. Εμείς ήμασταν η ομάδα που χρειαζόμασταν τη νίκη. Δεν ήμασταν όσο χρειαζόταν να είμαστε καλοί για να πάρουμε τη νίκη».

 Εκανε ιδιαίτερη αναφορά στους πάικτες της ομάδας του: «Οι παίκτες μου προσπάθησαν όλη τη χρονιά είμαι πολύ περήφανος, δεν μπορούσα όμως να τους βοηθήσω να κάνουν κάτι παραπάνω. Για όλη την προσπάθεια και κυρίως την προσπάθεια τις τελευταίες 4-5 μέρες. 

Με αυτή τη χώρα, τους υπευθύνους, αισθάνομαι άσχημα γιατί έγινα ένας από αυτούς. Δεν έχω αισθανθεί πιο άσχημα. Γιατί έπρεπε σε μία απάνθρωπη κατάσταση με όλους, Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ, με βάλανε σε αυτήν την απανθρωπιά μα διαλέξω ανάμεσα στην υγεία των παικτών μου και τα όνειρά τους. 

Αυτή η κοροϊδία που μας δόθηκε μία χώρα. Ούτε να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιον έλεγχο. Να επιλέξω να είμαι απάνθρωπος. Να επιλέξω μεταξύ των ονείρων τους και της υγείας τους».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα