Ολυμπιακός: Χωρίς τον Παπανικολάου η προπόνηση - Προσβλήθηκε από ίωση

Ολυμπιακός: Χωρίς τον Παπανικολάου η προπόνηση - Προσβλήθηκε από ίωση

Χωρίς τον αρχηγό του, Κώστα Παπανικολάου, που προσβλήθηκε από ίωση, προπονήθηκε σήμερα ο Ολυμπιακός ενόψει της τελικής αναμέτρησης με την Φενερμπαχτσέ την Τρίτη στο κατάμεστο ΣΕΦ. Στο ΝΒΑ, ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν νικητής στην τρίτη μονομαχία του με τον Στεφ Κάρι στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον «τελικό» με την Φενέρ, που θα κρίνει το εισιτήριο για το Final 4 του Κάουνας. Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν σήμερα χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ίωση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, παραμονή της κρίσιμης αναμέτρησης στο ΣΕΦ.

Στο NBA, η τρίτη μονομαχία ανάμεσα στον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Στεφ Κάρι είχε νικητή τον βασιλιά. Ο 38χρονος Λεμπρόν για ακόμα ένα παιχνίδι έπαιξε σαν έφηβος.

Πέτυχε 21 πόντους και μαζί με τον Άντονι Ντέιβις που σκόραρε 25, οδήγησαν τους Λέικερς στην επικράτηση με 127-97. Το Λος Άντζελες πήρε προβάδισμα 2-1 νίκες στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης.

Στην Ανατολή, το 2-1 έκανε και το Μαϊάμι απέναντι στους Νικς. Ο Τζίμι Μπάτλερ επέστρεψε στη δράση και με 28 πόντους ηγήθηκε της νίκης των Χιτ επί της Νέας Υόρκης με 105-86.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα