ΑΕΚ - Χιλιάδες φίλοι της ομάδας στην αναχώρηση της αποστολής για την Λεωφόρο

ΑΕΚ - Χιλιάδες φίλοι της ομάδας στην αναχώρηση της αποστολής για την Λεωφόρο.

Το πιο σημαντικό ματς της σεζόν της Super League, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, θα διεξαχθεί απόψε (30/04, 20:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική των play off.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή, με τους «πράσινους» να έχουν το πλεονέκτημα σε αυτή την περίπτωση, κι όπως γίνεται αντιληπτό από το αποτέλεσμα του αγώνα θα κριθούν πάρα πολλά στη μάχη του τίτλου, με τρεις αγωνιστικές ν΄ απομένουν για το φινάλε της περιόδου (σ.σ. μετά την αποψινή αναμέτρηση).
Χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες της ομάδας κατά την αναχώρηση της αποστολής για το μεγάλο ντέρμπι τίτλου με τον Παναθηναϊκού.

Από νωρίς χιλιάδες οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που βρισκόταν η αποστολή και αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του.

 Οι φίλοι της ΑΕΚ ζήτησαν τη νίκη από τους παίκτες οι οποίοι βγήκαν ένας ένας και πήγαιναν στο πούλμαν. Στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε με το πούλμαν να δυσκολεύεται να προχωρήσει από τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα