Super League: Μόνη κερδισμένη της 2ης αγωνιστικής των play-offs η ΑΕΚ

Super League: Μόνη κερδισμένη της 2ης αγωνιστικής των play-offs η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέτυχε τη νίκη της 2ης αγωνιστικής των play offs, με 1-0 στην Τούμπα και εκμεταλλεύτηκε τις εντός έδρας ισοπαλίες του Παναθηναϊκού με το Βόλο και του Ολυμπιακού με τον Άρη
Aκριβώς πριν μία εβδομάδα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εκδήλωναν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς της ΕΠΟ.

Σήμερα, μετά το ντέρμπι της Τούμπας, αμφότεροι οι δικέφαλοι φωνάζουν για τη διαιτησία του Λευκορώσου, Κουλμπάκοφ. H Ένωση διαμαρτύρεται για το τετ-α-τετ που έβγαινε με τον Κοτάρσκι, αλλά ο Κουλμπάκοφ το διέκοψε πριν την ολοκλήρωση του.

Ο ΠΑΟΚ υποστηρίζει πως προηγήθηκε φάουλ του Γκατσίνοβιτς στον Αουγκόστο, στη φάση που κατέληξε στο γκολ του Αραούχο με το οποίο η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια με 1-0 από την Τούμπα. Ένα αποτέλεσμα που έφερε τους κιτρινόμαυρους ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Χουάνγκ με δυνατό σουτ στο 29′ έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη, ο Παπασταθόπουλος με κεφαλιά στο 53’, διπλασίασε τα τέρματα των ερυθρολεύκων. Ο Άρης αντεπιτέθηκε και στο 70’ ο Ιτούρμπε με διπλή προσπάθεια μείωσε το σκορ. Η ισοφάριση στο τελικό 2-2 επιτεύχθηκε στο 82ο λεπτό από τον Καμάτσο.

Στη Λεωφόρο, ο Βόλος εγκλώβισε τον Παναθηναϊκό και στις καθυστερήσεις, ο Κλέιμαν απέκρουσε το πέναλτι του Σπόραρ διατηρώντας το 0-0.

Από το Παρίσι στο Φάληρο θα βρεθεί ο Γάλλος ελίτ διαιτητής, Φρανσουά Λετεσιέ.

Ο Λετεσιέ σφύριξε χτες βράδυ το Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν και την Τετάρτη θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ.

Ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ ορίστηκε στο Άρης – Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ στο Πανθεσσαλικό για το Βόλος – ΑΕΚ θα βρεθεί ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα