Super League: Φωτιά στη βαθμολογία έβαλε η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ

Super League: Φωτιά στη βαθμολογία έβαλε η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ 2-0 και ο Ολυμπιακός τη Λαμία 3-0. Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα με τη μάχη πλέον του πρωταθλήματος να φουντώνει ενόψει των playoffs.
Τα μαγικά του Γιάννη Κωνσταντέλια ήταν το απόλυτο highlight στο ντέρμπι της Τούμπας, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να δίνει την παράσταση του και να οδηγεί τον ΠΑΟΚ στη νίκη με 2-0 επί της ΑΕΚ.

Οι ασπρόμαυροι πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη στα γκολ των Καλέντ Νάρεϊ και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, και άφησαν τους κιτρινόμαυρους να φωνάζουν για τη διαιτησία του Νορβηγού, Έσπεν Έσκας.

Έτοιμος για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων έδειξε ο Ολυμπιακός, με το εμφατικό 3-0 κόντρα στη Λαμία.

Οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν ωραίο θέαμα, οι Σαμασέκου, Μπακαμπού και Μπιέλ σκόραραν τρία γκολ και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να σκεφτούν ότι θα αποσπάσουν έστω τον βαθμό. Οι πρωταθλητές μπορούσαν να πετύχουν και άλλα γκολ, αλλά τα σουτ των Χουάνγκ και Κανός σταμάτησαν στα δοκάρια.

Ένα γκολ του Δημήτρη Κολοβού έκανε τη διαφορά στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός επιβλήθηκε 1-0 του Ιωνικού και διατήρησε τις ελπίδες του για την έκτη θέση που οδηγεί στα playoffs. Οι Αγρινιώτες θα περιμένουν με ενδιαφέρον τη σημερινή αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ που αρχίζει στις 7:30, ενώ στο άλλο ματς της ημέρας, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Λεβαδειακό στις 6.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα