Προφυλακίστηκε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες

Προφυλακίστηκε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες

Προφυλακίστηκε ο διάσημος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντάνι Άλβες έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική επίθεση και μάλιστα χωρίς τη δυνατότητα εγγύησης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα συνελήφθη με την κατηγορία ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη τον περασμένο μήνα, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας, σύμφωνα με την «El Mundo».

Ο Άλβες συνελήφθη από την Καταλανική Αστυνομία αφού επέστρεψε στην Ισπανία από το Μεξικό, όπου μένει ως παίκτης της Pumas, και απολογήθηκε στον ανακριτή σε αστυνομικό τμήμα της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Ντάνι Άλβες φέρεται να ακούμπησε την κοπέλα μέσα από το εσώρουχο, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Τι λέει ο ίδιος

Ο Άλβες, που κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα τρόπαια καριέρας με 43, είχε δηλώσει για τις κατηγορίες: «Ήμουν σε εκείνο το κέντρο και διασκέδαζα με φίλους. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν πως λατρεύω να χορεύω και το έκανα χωρίς να παραβιάζω τον χώρο των άλλων. Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η γυναίκα. Δεν παραβίασα ποτέ τον χώρο της. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, προς Θεού!».

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα έχει την πλήρη στήριξη των μελών της οικογένειάς του.

πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα