Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Ισπανό παίχτη στην εντεκάδα για πρώτη φορά!

Ρεάλ Μαδρίτης: Χωρίς Ισπανό παίχτη στην εντεκάδα για πρώτη φορά!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ρεάλ Μαδρότης παρατάχθηκε χωρίς να έχει ούτε έναν Ισπανό παίχτη στην 11άδα της. Μετά από 121 χρόνιακαι 4.435 αγώνες,γεγονός που σημαίνει ότι ο αγώνας της με τη Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα» θα έχει για πάντα μια θέση στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας.

Τα τελευταία χρόνια το βλέπουμε όλο και πιο συχνά σε πολλές χώρες. Το βλέπουμε και στην Ελλάδα, για παράδειγμα. Στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, μέχρι στιγμής δεν είχε συμβεί, μέχρι που ήρθε η ώρα για να… πέσει και αυτό το κάστρο.

 Στον εκτός έδρας αγώνα με τη Βιγιαρεάλ για τη 16η αγωνιστική της La Liga, λοιπόν, οι Μαδριλένοι για πρώτη φορά παρατάχθηκαν χωρίς να έχουν έστω έναν Ισπανό στην αρχική τους σύνθεση.

Η 11άδα που επέλεξε ο προπονητής

Συγκεκριμένα, ο Κάρλο Αντσελότι επέλεξε τούς Κουρτουά, Μιλιτάο, Αλάμπα, Ρούντιγκερ, Μεντί, Τσουαμενί, Κρόος, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους, με τους Μάρκο Ασένσιο και Ντάνι Θεμπάγιος που ήταν βασικοί στο προηγούμενο παιχνίδι να μένουν στον πάγκο, ενώ ο Λούκας Θάθκεθ τραυματίστηκε και επιλέχθηκε ο Έντερ Μιλιτάο για τη θέση του.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα