Στέφανος Τσιτσιπάς - Νόβακ Τζόκοβιτς: Στις 17:30 η αναμέτρηση για τα ημιτελικά Paris Masters

Στέφανος Τσιτσιπάς - Νόβακ Τζόκοβιτς: Στις 17:30 η αναμέτρηση για τα ημιτελικά Paris Masters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με άνεση τον Τομ Πολ και θα αγωνιστεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στα ημιτελικά του Paris Masters. Ο Σέρβος τενίστας έφτασε στους “4” του τουρνουά, επικρατώντας με άνεση του Λορέντζο Μουζέτι.

Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς, θα βρεθούν αντίπαλοι για 11η φορά στο Tour. Ο Σέρβος τενίστας έχει το προβάδισμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις... με 8-2. Την τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωποι ήταν πριν λίγες εβδομάδες στον τελικό της Αστάνα, με τον Σέρβο να παίρνει τη νίκη με 2-0 σετ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει κερδίσει τις 12 τελευταίες του αναμετρήσεις στο tour, ενώ μετράει και 12 διαδοχικές νίκες στο Μπερσί (ήταν πρωταθλητής το 2019 και το 2021). Συνολικά έχει κατακτήσει τον τίτλο στο Παρίσι 6 φορές και είναι ο πολυνίκης του θεσμού.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει για 1η φορά στα ημιτελικά του παρισινού Masters και για 5η φέτος σε ένα Masters. Από τους 4 προηγούμενους κέρδισε τους 3, σε Monte-Carlo, Ρώμη και Σινσινάτι.

Το Τζόκοβιτς – Τσιτσιπάς θα κάνει… πρώτο σερβίς στις 17:30 και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD. Ο άλλος ημιτελικός, που θα προηγηθεί στο πρόγραμμα (15:00 ώρα Ελλάδας), ο Φέλιξ αλιασίμ θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκε Ρουν.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα