Super League: Μάχη Δικεφάλων στο πρώτο ντέρμπι της OPAP Arena

Super League: Μάχη Δικεφάλων στο πρώτο ντέρμπι της OPAP Arena

Η μάχη της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, στο πρώτο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League, με το δεύτερο «πιάτο» να περιλαμβάνει άλλες τρεις αναμετρήσεις.

Αναφορικά με την κόντρα των Δικεφάλων, τα προβλήματα δεν λείπουν, αφού οι γηπεδούχοι θα παίξουν χωρίς τους Στάνκοβιτς, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ζίβκοβιτς, Λύρατζη, Τσαούση, Βιεϊρίνια και Τόμας. Αντίθετα, έτοιμοι για το μεγάλο ματς είναι από την μία μεριά οι Άμραμπατ, Χατζισαφί, Μοχαμαντί και από την άλλη ο Ελ Καντουρί.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω την Ευρώπη και υποδέχεται τη Λαμία με στόχο το τρίποντο που θα τον βάλει στην πρώτη τριάδα. Ο Μίτσελ υπολογίζει στους Μαρσέλο και Φορτούνη, όμως εκτός δράσης είναι οι Βρσάλικο, Σισέ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς και οι Ντε Λα Φουέντε, Μπόουλερ, Ουί – Τζο, που δεν είναι στα βασικά πλάνα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα δύο δυνατά ματς, με τον Λεβαδειακό να φιλοξενεί τον Ατρόμητο και τον Άρη να υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Οκτωβρίου

Ιωνικός -Παναιτωλικός 1-1
Βόλος-Παναθηναϊκός 1-5

Κυριακή 30 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός-Λαμία 16:00 COSMOTE Sport 1
Λεβαδειακός-Ατρόμητος 16:30 NOVA Sports Prime
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 19:30 COSMOTE Sport 1
Άρης-ΟΦΗ 20:30 NOVA Sports Prime

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 18:00 NOVA Sports Prime

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα