Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022: Ένας μήνας για την πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022. Early Bet

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022:  Ένας μήνας για την πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022. Early Bet

Ένα μήνας απέμεινε για την πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022 και ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, τόνισε ότι «όλοι θα είναι ευπρόσδεκτοι στο Κατάρ, ανεξάρτητα από την εθνικότητα, τη θρησκεία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό». Μιλώντας στο «Olé Sports Summit», την αθλητική συνάντηση που διοργανώνει η εφημερίδα της Αργεντινής «Ole», θέλησε να τονίσει ότι το συγκεκριμένο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου!

Κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα, ο Ιταλός πρόεδρος υπογράμμισε ότι «σχεδόν όλοι έχουν μια πρώτη εμπειρία, μια πρώτη ανάμνηση από το ποδόσφαιρο και πολλές φορές αυτή η ανάμνηση σχετίζεται με ένα Παγκόσμιο Κύπελλο».

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Early Bet σε απόδοση 76,00

Εκατομμύρια φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να παρακολυθήσουν από κοντά την γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ενώ δισεκατομμύρια θα βρίσκονται κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, παρακολουθώντας της μέσω της τηλεόρασης. «Θα υπάρχουν πέντε δισεκατομμύρια τηλεθεατές», είπε ο Ινφαντίνο συμπληρώνοντας ότι «Θα είναι δυνατή η παρακολούθηση περισσότερων από έναν αγώνων την ημέρα, κάτι που είναι επίσης πρωτόγνωρο. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε άλλο Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν θα ξανασυμβεί ποτέ στο ποδόσφαιρο».

Η FIFA έχει γνωστοποιήσει ότι έχουν πουληθεί περίπου 2,4 εκατομμύρια εισιτήρια σε άτομα από όλο τον κόσμο, με την κορύφωση των πωλήσεων να σημειώνεται από τις 5 έως τις 16 Ιουλίου. Ελάχιστα είναι τα «μαγικά χαρτάκια» που έχουν απομείνει, και στην συντριπτική πλειοψηφία τους βρίσκονται στα χέρια των χορηγών-συνεργατών της FIFA και διατίθενται μέσω κληρώσεων και διαγωνισμών.

Τα περισσότερα εισιτήρια μέχρι στιγμής έχουν αγοράσει φίλαθλοι από το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, τις ΗΠΑ, το Μεξικό, τα ΗΑΕ, την Αγγλία, την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Ουαλία και την Αυστραλία, σύμφωνα με το Reuters.

To «Last Dance» του Μέσι με την εθνική Αργεντινής
Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια για τους αγώνες της εθνικής Αργεντινής καθώς ο αστέρας της εθνικής ομάδας, Λιονέλ Μέσι, έχει ανακοινώσει ότι το επερχόμςνο Μουντιάλ 2022 θα είναι το τελευταίο της καριέρας του. Ο 35χρονος τόνισε ότι η απόφασή του είναι οριστική, όμως είναι έτοιμος να δώσει ενέργεια, παλμό και δύναμη στους συμπαίκτες του για να διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

«Νιώθω σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, έκανα πολύ καλή προετοιμασία φέτος, κάτι που δεν είχα κάνει πέρσι. Μετράω τις μέρες για το Παγκόσμιο Κύπελλο και η αλήθεια είναι πως υπάρχει λίγο άγχος μέχρι να ξεκινήσει, για το τι θα συμβεί, επειδή θα είναι το τελευταίο μου, τι θα καταφέρω», τόνισε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι η «Αλμπισελέστε» είχε φτάσει μέχρι τον τελικό στο Μουντιάλ του 2014, που φιλοξένησε η Βραζιλία, όμως ηττήθηκε από την εθνική Γερμανίας με το γκολ του Μάριο Γκέτσε στην παράταση.

Βέβαια η εθνική ομάδα της Αργεντινής έχει καταφέρει να ανέβει στον «θρόνο» της πρωταθλήτριας κόσμου δύο φορές, το 1978 και το 1986. Το πρώτο της «αστέρι» το κατέκτησε στην διοργάνωση που φιλοξένησε, επικρατώντας με 3-1 της εθνικής Ολλανδίας στον τελικό του «Μονουμεντάλ», μέσα σε αποθέωση από τους χιλιάδες οπαδούς της. Μετά από 8 χρόνια επανέλαβε την επιτυχία στα γήπεδα του μεξικού, εκεί όπου ο Ντιέγκο Μαραντόνα πρωταγωνίστησε από το πρώτο μέχρι το τελευταίαο παιχνίδι.

Προτού όμως οι ομάδες μεταβούν στο Κατάρ για να ξεκινήσει η διοργάνωση, η Pepsi θέλησε να μας βάλει στο κλίμα με μια διαφήμιση στην οποία συμμετέχουν ο Λιονέλ Μέσι, ο Πολ Πογκμπά και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2002 με την Βραζιλία, Ροναλντίνιο.

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022: Early Bet σε απόδοση 76,00

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα