Κύπελλο Ελλάδας: Πρεμιέρα για την ΑΕΚ που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προγνωστικά

Κύπελλο Ελλάδας: Πρεμιέρα για την ΑΕΚ που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προγνωστικά

Στη μάχη του κυπέλλου Ελλάδας, ρίχνεται απόψε η ΑΕΚ που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο ΟΦΗ δοκιμάζεται στην έδρα της Κηφισιάς. Ο Ατρόμητος άφησε εκτός συνέχειας τον Αστέρα Τρίπολης. Την έκπληξη έκανε η Καλαμάτα, που απέκλεισε τον Παναιτωλικό στα πέναλτι.

Όλη η δράση εκτυλίχθηκε στην παράταση στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Ατρόμητο. Ο Κλωναρίδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 96’, με τον Τζουγκάνοβιτς να ισοφαρίζει στο 105’. Ο Κιάρτανσον σημείωσε το δεύτερο γκολ του Ατρόμητου στο 112’ και ο Μουνίθ έκλεισε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 120’.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: Δυάδα επιλογών από το κουπόνι της Πέμπτης

Η Καλαμάτα πέτυχε την έκπληξη αυτού του γύρου, αποκλείοντας 4-3 τον Παναιτωλικό στα πέναλτι με εύστοχη εκτέλεση του Μπακαγιόκο. Η ομάδα του Αγρινίου προηγήθηκε στο 29’ με τον Φλόρες, όμως ο Ρόβας ισοφάρισε έξι λεπτά αργότερα. Ο ίδιος σκόρερ σκόραρε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο 39. Ο Φλόρες χτύπησε ξανά στο 78’ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 της κανονικής διάρκειας.

Στα άλλα χτεσινά παιχνίδια, Λάρισα – Λεβαδειακός 1-2, Καλλιθέα – Βέροια 1-0, Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή 5-2 και Αλμωπός Αριδαίας – Λαμία 0-2.

Η πέμπτη φάση θα συνεχιστεί σήμερα με πέντε παιχνίδια. Κηφισιά – ΟΦΗ στις 3, Άγιος Νικόλαος – Αλμυρός στις 4, Ιωνικός Ιωνίας – Απόλλων Παραλιμνίου στις 4, Πανελευσινιακός – Απόλλων Πόντου στις 4 και ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα στις 7.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold-out για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη, αφού οι οπαδοί του εξάντλησαν σε λίγες ώρες τα εισιτήρια που κυκλοφόρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης.

Προγνωστικά Ποδοσφαίρου: Δυάδα επιλογών από το κουπόνι της Πέμπτης

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα