Ιτούδης: Κάναμε την πρώτη νίκη μας με αντιξοότητες

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την προσπάθεια που έδειξαν οι διεθνείς εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη της Ελλάδας στην πρεμιέρα της στο Eurobasket 2022 επί της Κροατίας με 89-85.

Όπως τόνισε ήταν μια νίκη που θα μάθει πολλά στους παίκτες του, ενώ εξήρε την εμφάνιση του Αγραβάνη και άφησε πολλές πιθανότητες για συμμετοχή του Παπαγιάννη στην αναμέτρηση του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου με την Ιταλία.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες. Κάναμε την πρώτη νίκη μας με αντιξοότητες. Η Κροατία δεν είναι ομάδα που παρατά το παιχνίδι, δεν έχει τέτοια προσωπικότητα. Έχουν εγωισμό, τους δώσαμε και εμείς πράγματα. Εκεί χαλαρώσαμε γιατί είχαμε το +16 στο ημίχρονο. Δεν έχουμε τέτοιου είδους νοοτροπία και αυτό θα μας διδάξει. Το παιχνίδι θα μας δώσει πράγματα για να δούμε στο βίντεο. Έχουν παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν πράγματα. Σε ένα τουρνουά είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε έτσι.

 


Πάντα βρίσκουμε κάποιον από τον πάγκο και δίνει κάτι διαφορετικό. Ο Αγραβάνης ήταν καταπληκτικός. Μας λείπουν ο Παπαγιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο Παπαγιάννης είναι καλύτερα, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Έχουμε σεβασμό σε κάθε ομάδα και ο Παπαγιάννης έχει ελπίδες να αγωνιστεί αύριο”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα