Premier League - Ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ

Ποιος θα κατακτήσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ στη φετινή Premier League; Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε ιδανικό ντεμπούτο με δύο γκολ για τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ για λογαριασμό της Λίβερπουλ σκόραραν τόσο ο Σαλάχ όσο και ο Νούνιες. Ποια είναι όμως τα φαβορί; Είναι ακόμα νωρίς, καθώς απομένουν 37 αγωνιστικές, όμως οι εικασίες είναι… αγαπημένο χόμπι.

Το δείγμα είναι μικρό, αλλά οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών μάς δίνουν μια κατεύθυνση. Εκεί βλέπουμε πως ο Χάαλαντ είναι το απόλυτο φαβορί. Κι ας είναι σε καινούργια νερά, ο 22χρονος Νορβηγός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι.

Δεύτερος στις αποδόσεις στο στοιχημα είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, που πέρσι κατέκτησε το βραβείο του πρώτου σκόρερ, το τρίτο της καριέρας του (για την ακρίβεια, μοιράστηκε την πρωτιά με τον Σον της Τότεναμ). Και ο Αιγύπτιος ξεκίνησε τη σεζόν με γκολ στην πρώτη αγωνιστική, στο 2-2 της Λίβερπουλ κόντρα στη Φούλαμ.

Τρίτος στα προγνωστικά στοιχήματος είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με τρία βραβεία πρώτου σκόρερ στο ράφι του. Ο λόγος για τον Χάρι Κέιν. Ο φορ της Τότεναμ και αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας έμεινε χωρίς γκολ στην πρεμιέρα, όμως έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ότι είναι από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Μπόρνμουθ και η Λίβερπουλ την Κρίσταλ Πάλας. Τόσο ο Χάαλαντ όσο και ο Σαλάχ έχουν καλές πιθανότητες να βρουν δίχτυα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα