Ολυμπιακός: Με νίκη στο Καραϊσκάκης επί της Μακάμπι θα κριθεί η πρόκριση

Ολυμπιακός: Με νίκη στο Καραϊσκάκης επί της Μακάμπι θα κριθεί η πρόκριση

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα κριθεί η πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League για τον Ολυμπιακό. Οι Πρωταθλητές ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τη Μακάμπι, με ένα τυχερό γκολ των Ισραηλινών, στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα στη Χαϊφα.
Στο 7′,  Μακάμπι – Ολυμπιακός, ο Τικίνιο σουτάρει και η μπάλα μετά από παρέμβαση του Κόεν χτυπά στο δοκάρι.

Στην επαναφορά βρίσκεται ο Ζινκερνάγκελ που τη σπρώχνει στα δίχτυα και ανοίγει το σκορ για τους Ερυθρόλευκους.

Αυτό είναι το πρώτο επίσημο γκολ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

«Αισθάνομαι τέλεια, όμως είμαι και λίγο απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε. Το γκολ θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη σημασία, όμως ήταν ένα ωραίο συναίσθημα και ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας», δήλωσε ο νεοαποκτηθέντας άσος, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Στη συνέχεια η Μακάμπι εκμεταλλεύτηκε την έδρα της, πίεσε και δημιούργησε φάσεις. Στο 39’ ο Ντάρια σκόραρε ωστόσο από θέση οφσάιντ.

Φανερά εκτεθειμένος και ο Πλάνιτς, όταν πλάσαρε από κοντά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 78’ ο Βατσλίκ σταμάτησε τον Πιερό από κοντά, με τον επιθετικό της Μακάμπι να στέλνει στη συνέχεια τη μπάλα στο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός είχε σκορ πρόκρισης μέχρι και το 2’ των καθυστερήσεων, όταν ο Χαζίζα κρέμασε κατά λάθος τον Βατσλίκ για το τελικό 1-1.

Κανένα περιθώριο αντίδρασης από τον Τσέχο, τεράστιο περιθώριο αντίδρασης ωστόσο έχει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τους Ισραηλινούς την ερχόμενη Τετάρτη με στόχο τη νίκη που θα συνδυαστεί με πρόκριση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News
Ολυμπιακός: Με νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα κριθεί η πρόκριση

Δείτε ακόμα