Nations League: Νίκη πριν από τον τελικό με την Εθνική Ελλάδος για τους Κοσοβάρους

Nations League: Νίκη πριν από τον τελικό με την Εθνική Ελλάδος για τους Κοσοβάρους

Στο άλλο ματς του ομίλου το Κόσοβο νίκησε 3-2 τη Βόρεια Ιρλανδία, πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής με την Ελλάδα. Στην κορυφή του ομίλου της παραμένει η Πορτογαλία που επικράτησε της Τσεχίας ενώ ακολουθεί η Ισπανία που πέρασε νικηφόρα από την Ελβετία.
Με ακμαίο ηθικό θα έρθει την Κυριακή στο Βόλο για τον κρίσιμο αγώνα του ομίλου με την Εθνική μας το Κόσοβο μετά τη νίκη επί της Βόρειας Ιρλανδίας στην Πρίστινα.

Ο Μουρίκι άνοιξε το δρόμο με πέναλτι στο 9ο λεπτό και δέκα λεπτά αργότερα ο Μπιτίκι έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του. Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η Βόρεια Ιρλανδία μπήκε ξανά στο παιχνίδι με την κεφαλιά του Λέιβερι. Αλλά στο 52’ οι Κοσοβάροι σφράγισαν τη νίκη τους με τον Μουρίκι έπειτα από γύρισμα του Καστράτι.

Οι Βορειοϊρλανδοί απλώς μείωσαν στη συνέχεια με τον Μπάλαρντ στο 83’.

Στη Λισαβόνα η Πορτογαλία καθάρισε μέσα σε πέντε λεπτά την Τσεχία. Άνοιξε το σκορ στο 33’ με τον Ζοάο Κανσέλο να νικά τον Στάνεκ, που έπαιξε αντί του Βατσλίκ. Και στο 38’ ο Γκέντες έκανε το τελικό 2-0 για τους Πορτογάλους, που παραμένουν στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Πίσω τους ακολουθεί η Ισπανία, η οποία πέρασε από τη Γενεύη νικώντας την Ελβετία του Τσούμπερ, χάρη στο γρήγορο γκολ που πέτυχε στο 13ο λεπτό ο Σαράμπια.

Στη Στοκχόλμη ο Γιόβιτς αξιοποίησε την κεφαλιά πάσα του Πάβλοβιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και χάρισε στη Σερβία μια σημαντική νίκη επί της Σουηδίας για τον 4ο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα