Euroleague - Final 4 : Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον αυριανό ημιτελικό με την Εφές

Euroleague - Final 4 : Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τον αυριανό ημιτελικό με την Εφές

Ένα 24ωρο απομένει για τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Εφές στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο Βεζένκοφ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 5άδα και ο Μπαρτζώκας αναδείχθηκε προπονητής της σεζόν.
Τρεις τίτλοι και 11 συμμετοχές στο Final 4. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Βελιγράδι για να γράψει ξανά ιστορία και να κατακτήσει την 4η ευρωλίγκα στην ιστορία του, αντιμετωπίζοντας στον αυριανό ημιτελικό την κάτοχο του τίτλου Εφές.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, παραδέχτηκε στη συνέντευξη τύπου πως, δεν πίστευε ότι θα φτάσουν τόσο μακριά.

Ο Σάσα Βενζεκοφ βραβεύτηκε ως μέλος της πρώτης 5αδας ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στη διοργάνωση για την φετινή χρονιά, έπειτα από ψηφοφορία των συναδέλφων του.

O Έλληνας τεχνικός απάντησε και για τα προκλητικά σχόλια του φιλόδοξου προπονητή της Εφές, Εργκίν Αταμάν που απευθυνόμενος στους Έλληνες δημοσιογράφους, δήλωσε πως οι Τούρκοι θα είναι και φέτος οι μεγάλοι νικητές.

Ο Κώστας Σλούκας βραβεύτηκε ως μέλος της δεύτερης καλύτερης 5άδας, ενώ του απονεμήθηκε και το βραβείο της καλύτερης φάσης της Ευρωλιγκας στην κανονική περίοδο.

Η Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ θα αγωνιστούν στον άλλον ημιτελικό, αμέσως μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα