Superleague: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Superleague: Ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Για την έξοδο στην Ευρώπη θα παλέψουν και απόψε οι ελληνικές ομάδες των Play offs του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη ενώ η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΣ. Ο Ολυμπιακός παρόλο που έχει σφραγίσει το πρωτάθλημα είναι αποφασισμένος να νικήσει τον ΠΑΟ στο ντέρμπι αιωνίων.
Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και ο Πέδρο Μαρτίνς, που ζήτησε από τους παίκτες του νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου, ετοιμάζεται να παρατάξει ενδεκάδα με αρκετές εκπλήξεις.

Στον Παναθηναϊκό, Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς δε θα αγωνιστούν στο Καραϊσκάκης. Αντίθετα, ο Χουάνκαρ είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος σχεδιάζει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Άρη. Ο Λουτσέσκου είδε στην τελευταία προπόνηση τον Ελ Καντουρί να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Χερμάν Μπούργος έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες, με τους Σάσα και Γκάνεα να μένουν εκτός αποστολής.

Στην ΑΕΚ χαρακτήρα τελικού έχει το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για έξοδο στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα