Στοίχημα: Σάββατο για παιχνίδι με τα γκολ στην Ελληνική Super League

Οι Σαββατιάτικες στοιχηματικές επιλογές της συντακτικής ομάδας του Betmarket.gr

Αρκετές και ενδιαφέρουσες μονομαχίες στο στοιχηματικό κουπόνι του Σαββάτου, με τα περισσότερα πρωταθλήματα να οδεύουν προς την λήξη τους. Δράση και στοίχημα στην δική μας Super League, με τα πλέι ουτ να μπαίνουν στην τελική στροφή.

Ελλάδα – Super League
Στην Σούπερ Λιγκ ο Ατρόμητος τίθεται αντιμέτωπος με τον Ιωνικό, με τις δύο ομάδες να είναι τυπικά αδιάφορες και να έρχονται από χορταστικά παιχνίδια (1-1 οι γηπεδούχοι, 5-1 οι φιλοξενούμενοι). Γενικότερα παίζουν πιο απελευθερωμένα το τελευταίο διάστημα και αυτό οδηγεί σε παιχνίδια πλούσια σε θέαμα και γκολ. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως η ομάδα του Περιστερίου επιβεβαίωσε το GG σε τρία σερί παιχνίδια, ενώ ο Ιωνικός σε τέσσερις από τις πέντε τελευταίες εξόδους του. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1,95 θα είναι επιλογή μας.

Γερμανία – Bundesliga
Στην Μπουντενσλίγκα η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου, σε μία μάχη για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ερχόμενοι από αήττητο στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, ενώ στην έδρα τους έχουν κερδίσει τις τρεις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Σε ανοδική πορεία και η Ουνιόν Βερολίνου (δύο σερί αήττητη) αλλά εκτός έδρας ζορίζεται έχοντας ηττηθεί στις 3 από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της. Ο άσσος στο 1,90 έχει το προβάδισμα.

Ισπανία – La Liga
Στην Λα Λίγκα η Θέλτα φιλοξενεί την Αλαβές, με τους γηπεδούχους να έχουν μπροστά τους δύσκολο πρόγραμμα (Μπαρτσελόνα, Έλτσε, Βαλένθια) και να θέλουν να ‘’καθαρίσουν’’ με την παραμονή. Η Αλαβές καίγεται για βαθμούς αλλά εκτός έδρας συνήθως χάνει πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο, αφού μετρά 9 ήττες στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Αν κάνει τα βασικά η Θέλτα τότε έχει όλα τα φόντα να επιβεβαιώσει τον άσσο του 1,85.

Λίγο αργότερα η Κάντιθ αντιμετωπίζει την Έλτσε, με τους γηπεδούχους να είναι σε κακή κατάσταση ερχόμενοι από δύο σερί ήττες. Σε ανοδική πορεία η Έλτσε με αήττητο στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Μπορεί να αποφύγει την ήττα με το Χ2 να παίζεται στο 2,00.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων και το κουπόνι οπαπ αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα.

Betmarket επιλογές

Φράιμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 16:30
Επιλογή: 1
Απόδοση: 1,90

Ατρόμητος – Ιωνικός (Σάββατο)
Ώρα έναρξης: 19:30
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,95

Κάντιθ – Έλτσε (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 19:30
Επιλογή: X2
Απόδοση: 2,00

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα