Ολυμπιακός: Θρυλική πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου

Ολυμπιακός: Θρυλική πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου

Θριαμβευτική πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, για ενδέκατη φορά στην ιστορία του, πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Υπό το βλέμμα του Κέβιν Ντουράντ, οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 94-88 της Μονακό στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ευστοχεί σε τρίποντο και σφραγίζει την επιστροφή του Ολυμπιακού σε Final 4 της Ευρωλίγκας μετά από πέντε χρόνια.

Με το 94-88 επί της Μονακό στο πέμπτο παιχνίδι των πλέι οφ οι ερυθρόλευκοι τσέκαραν το εισιτήριο για το Βελιγράδι. Το πάρτι αρχίζει. Η κατά τον εκστασιασμένο Κέβιν Ντουράντ αποκάλυψη…

Στα αποδυτήρια οι πανηγυρισμοί είναι έξαλλοι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υποδέχεται και συγχαίρει έναν έναν τους παίκτες του. Και ο Κώστας Παπανικολάου βλέποντας τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Γιώργο Αγγελόπουλο έχει απορίες.

«Μετά από όλα αυτά το ανκόρ. Η ομάδα βγήκε ξανά στο παρκέ για να αποθεωθεί από τους οπαδούς. Ο Ολυμπιακός θα παίξει για 11η φορά στην ιστορία του σε Final 4. Δεν είναι και λίγο», δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ.

H σταρ του Χόλιγουντ, Έμα Στόουν, στην κερκίδα μοιράστηκε την αγωνία των φίλων του Ολυμπιακού. Η Μονακό αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Στο Βελιγράδι θα είναι ωραία με την Εφές στον ημιτελικό για παρέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα