Προγνωστικά Τρίτης: Στοίχημα με τα γκολ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Σκανδιναβία

Προγνωστικά Τρίτης: Στοίχημα με τα γκολ σε Τσάμπιονς Λιγκ και Σκανδιναβία

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το κουπόνι της Τρίτης, φυσικά ξεχωρίζει η μεγάλη μάχη ανάμεσα στην Βιγιαρεάλ και την Λίβερπουλ, με στόχο το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενδιαφέρουσες μονομαχίες τόσο στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας όσο και στην Φινλανδία.

Τσάμπιονς Λιγκ
Στο επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Βιγιαρεάλ και την Λίβερπουλ, οι φιλοξενούμενοι έχουν θέσει γερές βάσεις πρόκρισης μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα. Δεν θα ναι εύκολο ο επαναληπτικός καθώς η Βιγιαρεάλ διαθέτει δυνατή έδρα (6-4-0 το πρόσφατο σερί), κερδίζοντας μέχρι και την Μπάγερν Μονάχου στον προηγούμενο γύρο. Ο προπονητής των γηπεδούχων βέβαια γνωρίζει πως αν δεχτεί γκολ το έργο της ομάδας του θα δυσκολέψει αισθητά, αφού θα χρειάζεται τρία τέρματα για να στείλει το ματς στην παράταση και τέσσερα για την πρόκριση. Περιμένουμε κλειστό πρώτο μέρος όπως έγινε και στο πρώτο ματς (0-0), με το Χ ημίχρονο να προσφέρεται στο 2,37.

Φινλανδία – Βέικαουσλιγκα
Στην πρώτη κατηγορία της Φινλανδίας η Ίντερ Τούρκου τίθεται αντιμέτωπη με το φαβορί για τον τίτλο Ελσίνκι. Πριν περίπου δύο βδομάδες είχαν συναντηθεί πάλι για το πρωτάθλημα με την Ίντερ να πετυχαίνει τεράστια νίκη με 4-1 μέσα στο σπίτι της Ελσίνκι. Είναι δύσκολο να καταφέρει κάτι ανάλογο σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά με την ποιότητα που διαθέτουν αμφότερες επιθετικά, μπορούν να μας προσφέρουν ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις αλλά και τέρματα. Το GG στο 1,90 δείχνει μια συνετή επιλογή.

Σουηδία – Σουπερετάν
Στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας η ανεβασμένη Χάλμασταντ (δύο σερί νίκες) υποδέχεται την Έστερσουντ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ηττηθεί μόλις σε ένα ματς και αυτό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Επικίνδυνη ομάδα η φιλοξενούμενη γενικότερα, έχει βρει δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια της ακόμα και στην κακή της μέρα. Η Χάλμσταντ προφανώς και είναι πιο ποιοτικό σύνολο αλλά αμυντικά δέχεται φάσεις και τέρματα. Τόσο το Over 2,5 του 2,00 όσο και το GG του 2,20 δείχνουν αξιόλογες περιπτώσεις.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων και το κουπόνι οπαπ αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα.

Betmarket επιλογές

Ίντερ Τούρκου – Ελσίνκι (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 18:00
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,90

Χάλμσταντ – Έστερσουντ (Τρίτη)
Ώρα έναρξης: 20:00
Επιλογή: Over 2,5
Απόδοση: 2,00

Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: Χ ημίχρονο
Απόδοση: 2,37

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα