Προγνωστικά Σαββάτου: Διπλά σε Bundesliga και La Liga, γκολ στην Super League Interwetten

Προγνωστικά Σαββάτου: Διπλά σε Bundesliga και La Liga, γκολ στην Super League Interwetten

Αρκετές αναμετρήσεις στο κουπόνι του Σαββάτου, με τα περισσότερα πρωταθλήματα να πλησιάζουν προς την ολοκλήρωση τους, οπότε υφίσταται προσοχή στις επιλογές μας καθώς το κίνητρο θα παίξει μεγάλο ρόλο. Δίνουμε βάση σε Super League Interwetten, La Liga και Bundesliga.

Ελλάδα – Σούπερ Λιγκ
Στην Σουπερ Λιγκ, ΟΦΗ και Παναιτωλικός είναι τυπικά αδιάφοροι, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε πιο ανοιχτά παιχνίδια αποδώ και πέρα. Ομάδες με παρόμοιο στυλ παιχνιδιού, καθώς αμφότερες αρέσκονται σε επιθετικό ποδόσφαιρο. Κάτι το οποίο γίνεται εύκολα αντιληπτό από τα πρόσφατα αποτελέσματα τους, αφού μετράνε τρία Over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Τόσο το Over 2,5 του 2,05 όσο και το GG του 1,90 αποτελούν αξιόλογες περιπτώσεις.

Ισπανία – Λα Λίγκα
Στην Λα Λίγκα, η Λεβάντε καίγεται για βαθμούς στην μάχη που δίνει για την παραμονή της. Σήμερα πηγαίνει στην έδρα της τυπικά αδιάφορης Βαλένθια, η οποία έχει να διαχειριστεί και την απογοήτευση από την απώλεια του Κυπέλλου από την Μπέτις την προηγούμενη βδομάδα. Το διπλό προσφέρεται στο 3,20, αλλά επειδή έχει πολύ ισοπαλία το παιχνίδι, καλύτερα είναι να πάμε σε κάλυψη με DNB σε απόδοση 2,25.

Λίγο πιο μετά η Αθλέτικ Μπιλμπάο τίθεται αντιμέτωπη με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αμφότερες σε καλή κατάσταση ενώ επιθετικά διαθέτουν πλουραλισμό και μπορούν να μας προσφέρουν ένα παιχνίδι πλούσιο σε φάσεις αλλά και τέρματα. Το GG σε αποδόσεις διπλασιασμού δείχνει μια συνετή επιλογή.

Γερμανία – Μπουντενσλίγκα
Στην Μπουντενσλίγκα, η Χόφενχαιμ υποδέχεται την Φράιμπουργκ, με τους φιλοξενούμενους να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σκοράροντας με χαρακτηριστική ευκολία. Αντίθετα οι γηπεδούχοι διανύουν μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, αγνοώντας την νίκη έξι σερί παιχνίδια έχοντας σκοράρει μόλις σε τρία από αυτά. Η Φράιμπουργκ κυνηγάει την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην κατάσταση που βρίσκεται έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη. Το διπλό στο 3,20 χωρά και κάλυψη με DNB στο 2,20.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket επιλογές

ΟΦΗ – Παναιτωλικός (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 17:30
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,90

Βαλένθια – Λεβάντε (Σάββατο)
Ώρα έναρξης: 19:30
Επιλογή: 2DNB
Απόδοση: 2,20

Χόφενχαϊμ – Φράιμπουργκ (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 19:30
Επιλογή: 2DNB
Απόδοση: 2,25

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα