Κριστιάνο Ρονάλντο: Επέστρεψε για προπονήσεις μετά τον θάνατο του παιδιού του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Επέστρεψε για προπονήσεις μετά τον θάνατο του παιδιού του

Στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση που έκανε μαζί με την σύντροφό του την Δευτέρα (18/4), ότι το νεογέννητο αγοράκι τους έφυγε από την ζωή.

 Ο Πορτογάλος σταρ εθεάθη να κατευθύνεται την Τετάρτη προς το Κάρινγκτον και το «Trafford Training Centre» όπου προπονούνται οι «Κόκκινοι Διάβολοι», ενώ καθόταν στο πίσω μέρος του οχήματος που τον μετέφερε, χωρίς να κοιτάξει έξω από τα παράθυρά του.

Ο 37χρονος είχε το ελεύθερο από την ομάδα να μην ακολουθήσει την αποστολή που μετέβηκε στο Λίβερπουλ για την αναμέτρηση με τους «κόκκινους», ενώ η διοίκηση εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια στον Πορτογάλο άσσο.

Αναλυτικότερα αναφέρεται ότι: «Η οικογένεια είναι πιο σημαντική από όλα και ο Ρονάλντο στηρίζει τους αγαπημένους του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Ως εκ τούτου, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν θα εμφανιστεί στον αγώνα με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ το βράδυ της Τρίτης και υπογραμμίζουμε το αίτημα της οικογένειας για προστασία της ιδιωτικής ζωής».

 Μπορεί οι γηπεδούχοι να πήραν την νίκη με 4-0, όμως όλοι οι οπαδοί που βρίσκονταν στο γήπεδο, σηκώθηκαν όρθιοι στο έβδομο λεπτό του αγώνα για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ρονάλντο. Οι οπαδοί των «κόκκινων» τραγούδησαν το «You'll Never Walk Alone» κατά τη διάρκεια του χειροκροτήματος και πολλοί φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σήκωσαν ψηλά την φανέλα με το νούμερο «7».

ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα