Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και Άρης - ΠΑΟΚ: Δύο ντέρμπι για την Super League

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και Άρης - ΠΑΟΚ:  Δύο ντέρμπι για την  Super League

Με τα δύο μεγάλα ντέρμπι, Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού και Άρη - ΠΑΟΚ συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Super League. Εχθές για τα πλέι άουτ είχαμε δύο ισοπαλίες στα ματς Απόλλων-Βόλος και Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης.

Ο Απόλλων προερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες στα πλέι άουτ, όμως είδε τον Βόλο να ανοίγει το σκορ στη Ριζούπολη με το πλασέ του Φερνάντες στο 59’. Στο 81’ ο Ντάουντα ισοφάρισε μετά τη σέντρα του Βιτλή και χάρισε στην ελαφρά ταξιαρχία έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να σωθεί.

Στο Αγρίνιο Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Ο Αστέρας συμπλήρωσε τρεις αγώνες χωρίς νίκη, ενώ ο Παναιτωλικός δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ στα πλέι άουτ, η 4η αγωνιστική των οποίων ολοκληρώνεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Ο Ατρόμητος θα παίξει στο Περιστέρι με τον ΟΦΗ και η Λαμία θα υποδεχθεί τον Ιωνικό.

Στο σημερινό πρόγραμμα της Super League πάντως δεσπόζουν τα δύο ντέρμπι αιωνίων για τα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο σε ένα παιχνίδι κρίσιμο τόσο για τους πράσινους και την προσπάθειά τους να βγουν στην Ευρώπη όσο και για τους ερυθρόλευκους, που θέλουν να αγκαλιάσουν τον τίτλο. Στο Βικελίδης ο Άρης, που κυνηγά κι αυτός ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα παίξει με τον ΠΑΟΚ λίγα 24ωρα μετά τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του Conference League.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα