Προγνωστικά στοιχήματος: Στήριξη στους γηπεδούχους σε Σούπερ Λιγκ, Λα Λίγκα και Σέριε Α

Προγνωστικά στοιχήματος: Στήριξη στους γηπεδούχους σε Σούπερ Λιγκ, Λα Λίγκα και Σέριε Α

Γεμάτο αναμετρήσεις το κουπόνι του Σαββάτου, επιστροφή όλων των πρωταθλημάτων μετά την δεκαήμερη διακοπή λόγω Εθνικών ενώ ακολουθούν και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια οπότε υφίσταται προσοχή στις επιλογές μας.

Ελλάδα - Σούπερ Λιγκ
Στο πρώτο του παιχνίδι στα πλέι άουτ ο ΟΦΗ παρουσίασε ένα αρκετά μέτριο πρόσωπο και γνώρισε δίκαια την ήττα από τον αδύναμο εκτός έδρας Ιωνικό. Η Λαμία κάνει αγώνα δρόμου μπας και φύγει από την θέση που οδηγεί στα μπαράζ υποβιβασμού, πέτυχε τεράστια νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό και αν προβεί σε εφάμιλλη εμφάνιση πιθανό να κερδίσει και τον ΟΦΗ. Προβάδισμα στον άσσο του 2,20 που δείχνει μια αξιόλογη περίπτωση.

Ισπανία - Λα Λίγκα
Στην Λα Λίγκα η Χέταφε υποδέχεται την Μαγιόρκα με τους φιλοξενούμενους να έχουν ντεμπούτο καινούριου προπονητή του Αγκίρε. Από το πέρασμα του στην Μεξικανική Μόντερεϊ φάνηκε ότι αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, πιθανό το ίδιο να κάνει και με Μαγιόρκα. Οι γηπεδούχοι αγνοούν την νίκη εδώ και πέντε σερί παιχνίδια αλλά καταφέρνουν να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα χωρίς όμως να κρατάνε την εστία τους ανέπαφη. Το GG στο 2,20 δείχνει μονόδρομος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Λίγο αργότερα η Λεβάντε που καίγεται για βαθμούς καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει την Βιγιαρεάλ. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε δύο σερί εκτός έδρας ήττες με 1-0 σκορ για το πρωτάθλημα της Λα Λίγκα, με κοινό χαρακτηριστικό ότι τα ματς έγιναν εν μέσω των αγώνων της με την Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μεσοβδόμαδα υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με το μυαλό της εκεί έχει νόημα να κυνηγήσουμε την κόντρα της, με το 1Χ να προσφέρεται στο 1,80.

Ιταλία - Σέριε Α
Στην Ιταλία η Σπέτσια τίθεται αντιμέτωπη με την Βενέτσια, με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία με νίκη να ξεφύγουν στους 12 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Χωρίς νίκη η Βενέτσια εδώ και πέντε σερί παιχνίδια, ενώ εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της (ηττήθηκε στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς). Ο άσσος του 2,10 έχει το προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket επιλογές

Λαμία - ΟΦΗ (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 16:00
Επιλογή: 1
Απόδοση: 2,20

Σπέτσια - Βενέτσια (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 16:00
Επιλογή: 1
Απόδοση: 2,10

Λεβάντε - Βιγιαρεάλ (Σάββατο)
Ώρα έναρξης: 17:15
Επιλογή: 1Χ
Απόδοση: 1,80

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα