Προγνωστικά Στοιχήματος: Δύο αξιόλογα φαβορί στα Προκριματικά του Μουντιάλ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δύο αξιόλογα φαβορί στα Προκριματικά του Μουντιάλ

Γεμάτο αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι, ολοκληρώνεται η φάση των προκριματικών τόσο στην Ευρωπαϊκή ζώνη όσο και σε αυτή της Νοτίου Αμερικής. Παράλληλα, οι Άγγλοι έχουν δράση στην Λιγκ 2 με κάποιες εξ αναβολής αναμετρήσεις με αρκετό ενδιαφέρον.

Προκριματικά Μουντιάλ Ευρώπης
Στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στην Ευρωπαϊκή ζώνη, η Πολωνία τίθεται αντιμέτωπη με την Σουηδία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μέτριοι απέναντι στην Τσεχία παρόλα αυτά κατάφερα να περάσουν αλλά καλούνται να διαχειριστούν και την κούραση του εξτρά χρόνου, αφού η πρόκριση κρίθηκε στην παράταση. Η Πολωνία είναι ξεκούραστη αφού πέρασε άνευ αγώνος απέναντι στην Ρωσία, βέβαια στο φιλικό με την Σκωτία τραυματίστηκε ο στράικερ Μίλικ και δεν θα δώσει το παρόν. Παρόλα αυτά έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, αφού εντός έδρας σχεδόν πάντα βρίσκει τον τρόπο να κερδίσει. Ο άσσος στο 2,37 δείχνει μια συνετή επιλογή.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Βόρεια Μακεδονία, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από την επική πρόκριση απέναντι στους πρωταθλητές Γιούρο Ιταλούς. Εκτιμούμε ότι πάλι θα πάνε το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο, με το Under 2,5 να παίζεται στο 2,10.

Προκριματικά Μουντιάλ Νοτίου Αμερικής
Στην Νότια Αμερική, η Αργεντινή πηγαίνει με σπασμένα φρένα, μπορεί να έχει περάσει στην επόμενη φάση αλλά με τον Σκαλόνι στον πάγκο της δεν χαρίζεται σε κανέναν και παίζει σταθερά καλά. Σήμερα αντιμετωπίζει το Εκουαδόρ το οποίο τσέκαρε το απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ και πλέον είναι και αυτό αδιάφορο. Στα δύο τελευταία παιχνίδια του δεν πατάει καλά και με την φόρα που έχει η παρέα του Μέσι το διπλό σε αποδόσεις διπλασιασμού δείχνει να είναι μονόδρομος.

Αγγλία - Λιγκ 2
Στην Λιγκ 2 της Αγγλίας, η Ροτσντέιλ αγνοεί την νίκη εδώ και 7 σερί παιχνίδια έχοντας 4 ήττες σε αυτά. Απέναντι της η Καρλάιλ που είναι από τις πιο επικίνδυνες εκτός έδρας ομάδας της κατηγορίας με τρέχον σερί 3-1-0 και τέρματα 7-4. Το διπλό στο 3,35 χωρά και κάλυψη με DNB στο 2,45.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket επιλογές

Πολωνία - Σουηδία (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή: 1
Απόδοση: 2,37

Πορτογαλία - Βόρειος Μακεδονία (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή: Under 2,5
Απόδοση: 2,10

Εκουαδόρ - Αργεντινή (Τετάρτη)
Ώρα έναρξης: 02:30
Επιλογή: 2
Απόδοση: 2,00

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα