Προγνωστικά στοιχήματος: Άσοι σε Αγγλία, γκολ σε Ισπανία

Λίγες επιλογές στο πρόγραμμα του Σαββάτου λόγο της διακοπής των πρωταθλημάτων ελεώ Εθνικών. Ουσιαστικά δράση υπάρχει στα χαμηλά στρώματα της Αγγλίας αλλά και την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Αγγλία - Λιγκ 1
Στην Λιγκ 1 της Αγγλίας η Σριούσμπερι έχει βρει τα πατήματα της ερχόμενη από δύο σερί νίκες με τέρματα 8-0. Σημερινή της αντίπαλος η σοφτ εκτός έδρας Λίνκολν που γενικότερα βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση με μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Προβάδισμα στον άσσο της Σρίουσμπερι που δείχνει αυτή την στιγμή να έχει και το μομέντουμ, με την συγκεκριμένη επιλογή να παίζεται στο 2,10.

Αγγλία - Λιγκ 2
Στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας η Λέιτον Όριεντ με την έλευση του προπονητή Γουέλεν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αήττητη ερχόμενη από δύο σερί τρίποντα. Απέναντι της η Μπάροου της μόλις μίας νίκης στα τελευταία 9 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο άσσος στο 2,15 δείχνει μια συνετή επιλογή συνυπολογίζοντας και την μέτρια εκτός έδρας εικόνα των φιλοξενούμενων (2-1-2 τα πέντε πιο πρόσφατα).

Στο Νορθάμπτον - Χάρτμπουλ περιμένουμε αρκετά τέρματα, με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά αμυντικά να μην εμπνέουν εμπιστοσύνη. Ενδεικτικά η γηπεδούχος εδώ και πέντε ματς βλέπει την εστία της να παραβιάζεται ενώ η φιλοξενούμενη εκτός έδρας έχει τέσσερα σερί GG. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό (1,90).

Ισπανία - Σεγκούντα Ντιβισιόν
Στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας η Εϊμπάρ τίθεται αντιμέτωπη με την Λούγκο των τεσσάρων σερί παιχνιδιών χωρίς ήττα. Προφανώς και η γηπεδούχος είναι το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση αλλά το έργο της δεν θα ναι τόσο εύκολο απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο σύνολο όπως οι φιλοξενούμενοι. Με άγνοια κινδύνου αγωνίζεται η Λούγκο σκοράροντας και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της αλλά κρατώντας την εστία της ανέπαφη μόλις μία φορά. Περιμένουμε μια αναμέτρηση πλούσια σε φάσεις αλλά και γκολ με το GG να προσφέρεται στο υψηλό 2,20.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket επιλογές

Σριούσμπερι - Λίνκολν (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 17:00
Επιλογή: 1
Απόδοση: 2,10

Λέιτον Όριεντ - Μπάροου (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 17:00
Επιλογή: 1
Απόδοση: 1,90

Εϊμπάρ - Λούγκο (Σάββατο)
Ώρα έναρξης: 17:00
Επιλογή: GG
Απόδοση: 2,20

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα