Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Γκολ και θέαμα σε «Ανφιλντ» και «Αλιάνζ Αρίνα»

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Γκολ και θέαμα σε «Ανφιλντ» και «Αλιάνζ Αρίνα»

Γεμάτο αναμετρήσεις το κουπόνι αν και Τρίτη, την παράσταση φυσικά κλέβουν οι επαναληπτικοί της φάσεως των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ παράλληλα οι Άγγλοι όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια θα έχουν δράση από την Τσάμπιοντσιπ μέχρι και την Νασιονάλ Λιγκ.

Τσάμπιονς Λιγκ
Θα ξεκινήσουμε από το Άνφιλντ εκεί όπου η Λίβερπουλ τίθεται αντιμέτωπη με την Ίντερ, με τους φιλοξενούμενους να είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια η ήττα με 2-0 στον πρώτο αγώνα. Είναι υποχρεωμένοι να πάρουν ρίσκα από την αρχή της αναμέτρησης και με τις επιθετικές γραμμές αμφότερων να είναι σε καλή κατάσταση δύσκολα δεν θα δούμε πολλά γκολ στο παιχνίδι. Προβάδισμα στο GG+Over 2,5 του 2,05.

Στο άλλο παιχνίδι η Μπάγερν υποδέχεται την Σάλτσμπουργκ, με τους Αυστριακούς να δείχνουν στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση το επιθετικό ταπεραμέντο τους και το πόσο ανοδική πορεία έχουν τα τελευταία χρόνια αποσπώντας το ισόπαλο 1-1. Οι Βαυαροί δεν είναι στην ιδανική κατάσταση, έχοντας κερδίσει μόλις δύο στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Δεν θα ναι εύκολος αντίπαλος η φιλοξενούμενη ομάδα ενώ με τα αμυντικά κενά που έχει δείξει η Μπάγερν τελευταία εκτιμούμε ότι μπορούν να βρουν ένα τέρμα. Από την άλλη δύσκολα θα κρατήσουν την Γερμανική ομάδα στο μηδέν, το GG σε απόδοση 1,80 δείχνει μονόδρομος.

Αγγλία - Τσάμπιοντσιπ
Στην Τσάμπιοντσιπ της Αγγλίας η Μπλάκμπερν φιλοξενεί την Μίλγουολ, με τους γηπεδούχους να έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Σε ανοδική πορεία η Μίλγουολ ερχόμενη από πέντε σερί νίκες μπορεί τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα με το Χ2 να προσφέρεται σε τιμές κοντά στο 1,75.

Αγγλία - Λιγκ 1
Στην Λιγκ 1 της Αγγλίας η Μίλτον Κέιν Ντονς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σκοράροντας μίνιμουμ δύο τέρματα ανά παιχνίδι. Απέναντι της η Τσέλτεναμ η οποία στα τελευταία τρία εκτός έδρας ματς της έχει δεχτεί επτά τέρματα. Το Over 1,5 γκολ γηπεδούχου ομάδας στο 1,72 δείχνει μια συνετή επιλογή.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket επιλογές

Μπλάκμπερν - Μίλγουλ (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή: X2
Απόδοση: 1,72

Ίντερ - Λίβερπουλ (Τρίτη)
Ώρα έναρξης: 22:00
Επιλογή: GG+Over 2,5
Απόδοση: 2,05

Μπάγερν Μονάχου - Σάλτσμπουργκ (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,80

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα