Προγνωστικά SuperLeague: Έχει προβάδισμα νίκης στην έδρα του ο Παναθηναϊκός

Προγνωστικά SuperLeague: Έχει προβάδισμα νίκης στην έδρα του ο Παναθηναϊκός

Άλλο ένα γεμάτο κουπόνι το Σαββατοκύριακο με αρκετές αναμετρήσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Λατινική Αμερική. Στην δική μας Σούπερ Λιγκ ξεχωρίζει το Αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Ελλάδα - Σούπερ Λιγκ
Στην Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στην Λεωφόρο στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής, με τους πράσινους παρά το γεγονός ότι ηττήθηκαν στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό να μην ήταν κακοί, μπορούσαν να πάρουν έστω την ισοπαλία αλλά αστόχησαν από το σημείο του πέναλτι. Επιστροφή στις νίκες για την Ένωση που δεν έπεισε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά κρατά την ουσία και τους τρεις βαθμούς. Από δύο σερί ήττες έρχεται εκτός έδρας σκοράροντας μόλις ένα τέρμα, αντίθετα ο Παναθηναϊκός μπροστά στο κοινό του έχει μόλις δύο ήττες φέτος και το προβάδισμα νίκης με τον άσσο να παίζεται στο 2,60.

Ισπανία - Λα Λίγκα
Στην Λα Λίγκα η Χέταφε φιλοξενεί την Αλαβές, με τους γηπεδούχους κάτω από τις οδηγίες του Κίκε Σάντσεζ να είναι αήττητοι στην έδρα τους με τρέχον σερί 6-1-0. Η Αλαβές έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της για το πρωτάθλημα και γενικότερα η εικόνα της δεν είναι καλή με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο της. Εκτός έδρας χάνεται δεν είναι τυχαίο ότι αγνοεί την νίκη από τα τέλη Οκτωβρίου ερχόμενη από έξι σερί ήττες. Ο άσσος στο 1,85 δείχνει μια συνετή επιλογή.

Ολλανδία - Ερεντιβίζιε
Στην Ολλανδία η Καμπούρ είναι από τις ομάδες που ξεκίνησαν εξαιρετικά την σεζόν αλλά πλέον βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα μετρώντας τρεις σερί ήττες και τέρματα 6-10. Η Φορτούνα είναι σε ανοδική πορεία δύο σερί νίκες με μηδέν παθητικό ενώ έχει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης από την αντίπαλο της αφού το παιχνίδι της την προηγούμενη βδομάδα αναβλήθηκε. Να τονίσουμε εδώ ότι η γηπεδούχος έχει εμφανέστατο θέμα μπροστά στο κοινό της αφού έχει ηττηθεί στις έξι από τις τελευταίες οκτώ εντός έδρας αναμετρήσεις της ενώ δέχεται πολύ εύκολα τόσο φάσεις όσο και γκολ. Το διπλό προσφέρεται στο 3,25, τιμή που χωρά και κάλυψη με DNB στο 2,50.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket επιλογές

Χέταφε - Αλαβές (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 17:15
Επιλογή: 1
Απόδοση: 1,85

Καμπούρ - Φορτούνα Σιτάρντ (Σάββατο)
Ώρα έναρξης: 22:00
Επιλογή: 2DNB
Απόδοση: 2,50

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (Κυριακή)
Ώρα Έναρξης: 19:30
Επιλογή: 1
Απόδοση: 2,60

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα