Προγνωστικά Ευρώπη: Οι έδρες και οι επιθέσεις κρίνουν τις προκρίσεις για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Προγνωστικά Ευρώπη: Οι έδρες και οι επιθέσεις κρίνουν τις προκρίσεις για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Δεύτερη σερί εβδομάδα που θα μας απασχολήσουν τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, με έντονο το Ελληνικό ενδιαφέρον αφού τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με Αταλάντα και Μίντιλαντ αντίστοιχα.

Γιουρόπα Λιγκ
Στο Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός έχει την ρεβάνς με την Αταλάντα στην ήττα με 2-1 στο Μπέργκαμο. Δημιούργησαν αρκετά προβλήματα οι ερυθρόλευκοι στα αντίπαλα καρέ αλλά έδωσαν και αρκετές ευκαιρίες στους Ιταλούς. Πιστεύουμε ότι θα δούμε το ίδιο σκηνικό και στον επαναληπτικό με το Over 2,5 του 1,82 να είναι επιλογή μας, σε ένα παιχνίδι όπου οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τις απουσίες των Ιταλών και να πάρουν την πρόκριση με όπλο την… επίθεση και την στήριξη των οπαδών τους.

Δεύτερη αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει στον συγκεκριμένο θεσμό είναι αυτή της Ρέιντζερς με την Ντόρτμουντ. Εξαιρετική η ομάδα του Μπρόνχορστ στην πρώτη μεταξύ τους σύγκρουση, χτύπησε την Μπορούσια εκεί που πονάει δηλαδή στην κόντρα επίθεση και πέτυχε τέσσερα τέρματα. Από την στιγμή που τώρα οι Γερμανοί χρειάζονται το λιγότερο δύο τέρματα για να ξαναμπούν στο παιχνίδι της πρόκρισης θα βρει ακόμα περισσότερους χώρους στην αντεπίθεση η Ρέιντζερς και η διπλή ευκαιρία σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό αξίζει την προσοχή μας.

Κόνφερενς Λιγκ
Στο Κόνφερενς Λιγκ ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος με την Μίντιλαντ με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 στην Δανία. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει εξαιρετικές επιδόσεις στην έδρα του (8-2-0 τα δέκα πιο πρόσφατα) ενώ οι Δανοί χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους μακριά από το σπίτι τους. Προβάδισμα στον άσσο του 2,07.

Άλλο ένα ζευγάρι που μας απασχόλησε είναι το Μπόντο Γκλιμτ-Σέλτικ, με τους Νορβηγούς να κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος και να αποδεικνύουν ότι μπορούν να φτάσουν αρκετά ψηλά. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι χτύπησαν στην κόντρα επίθεση με το σύνολο του Ποστέκογλου να αντιμετωπίζει αρκετά θέματα στο αμυντικό τρανζίσιον. Τώρα στα υπέρ των γηπεδούχων είναι και το συνθετικό τερέν το οποίο πιθανότατα θα ζορίσει τους Σκωτσέζους. Ο άσσος στο 3,20 χωρά και κάλυψη με DNB στο 2,25.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να μάθετε τα πάντα για τα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, τις υπηρεσίες που προσφέρουν αλλά και τις μεθόδους πληρωμών τους όπως είναι η paysafe κάρτα.

Betmarket Επιλογές

Ολυμπιακός - Αταλάντα (Πέμπτη)
Ώρα Έναρξης: 19:45
Επιλογή: Over 2,5
Απόδοση: 1,82

Μπόντο Γκλίμτ - Σέλτικ (Πέμπτη)
Ώρα έναρξης: 19:45
Επιλογή: 1DNB
Απόδοση: 2,25

ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ (Πέμπτη)
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: 1
Απόδοση: 2,07

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα