Ο Άγιαξ των θαυμάτων

Ο Άγιαξ των θαυμάτων

Δύο ομάδες που έχουν ιστορία στον θεσμό, αλλά δεν διάγουν και τις καλύτερες ημέρες τους συγκρούονται σήμερα. Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσουν με μια πρόκριση να αφήσουν την μέτρια πορεία στα πρωταθλήματά τους. Ακολουθεί η ανάλυση και τα προγνωστικα στοιχηματοσ σημερα από τους συντακτες του webfreebets.

Στο άλλο ζευγάρι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν άλλη μια χρυσή γενιά του Άγιαξ. Ίσως ακόμη να είναι νωρίς για να μπορέσουμε να πούμε με βεβαιότητα πόσο ψηλά θα πάει η ομάδα του Άμστερνταμ, αλλά με αντίπαλο την προβληματική Μπενφίκα εκτιμούμε ότι ένα ακόμη βήμα το έχουν.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η εμπειρία της ήταν αυτή που της έδωσε τη νίκη στην Παμπλόνα. Φιλοξενήθηκε από την Οσασούνα και πέρασε με νίκη με 0-3. Όχι όμως τόσο άνετη όσο το τελικό σκορ περιγράφει. Ήταν τυχερή καθώς έκανε γκολ την πρώτη ευκαιρία. Στη συνέχεια οι Βάσκοι πήραν την πρωτοβουλία και η Ατλέτικο κράτησε μια αμυντική προς παθητική στάση. Ήταν αυτή όμως που εξαργύρωσε την εμπειρία της και σε δύο φάσεις πέτυχε δύο γκολ και έφυγε με τους τρεις βαθμούς.

Μια νίκη πολύτιμη στον αγώνα που κάνει για να πάρει μια από τις πρώτες τέσσερις θέσεις και να εξασφαλίσει θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ίσως είναι το μόνο που θα μπορέσει να σώσει μια κακή χρονιά για την Ατλέτικο. Για την ακρίβεια την χειρότερη με τον Ντιέγκο Σιμεόνε. Αυτό και μια διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκινώντας σήμερα με την επίσης ντεφορμέ Γιουνάιτεντ. Ο Σιμεόνε δεν θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τον επιθετικό Καράσκο που είναι τιμωρημένος και τον επίσης επιθετικό Κούνια που είναι τραυματίας.

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα over 2.5 στους τελευταίους πέντε αγώνες της.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Για άλλη μια φορά εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα και παραλίγο να έχει άλλη μια βαθμολογική απώλεια. Φιλοξενήθηκε στην έδρα της Λιντς και με καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο μπόρεσε να πάρει προβάδισμα τριών γκολ. Και ενώ λογικά όλα έδειχναν ότι είχαν τελειώσει, κατάφερε να δεχτεί δύο γκολ σε δύο λεπτά. Και όλα έδειχναν ότι άρχισαν από την αρχή. Λίγο αργότερα όμως πέτυχε άλλο ένα γκολ και μπόρεσε να πάρει έτσι τη νίκη.

Και η Γιουνάιτεντ όπως και η σημερινή της αντίπαλος της ως αποτέλεσμα μιας κακής χρονιάς έχουν ως μόνο στόχο να τερματίσουν εντός της 4άδας και να εξασφαλίσουν την συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Και να πάνε όσο πιο μακριά μπορούν στην φετινή διοργάνωση. Άρα λογικά θα δώσουν ιδιαίτερο βάρος στο ζευγάρι των αγώνων αυτών. Δεν θα αγωνιστεί ο εξτρέμ Γκρίνγουντ, ενώ ελπίδες συμμετοχής έχει ο επιθετικός Καβάνι.

Στατιστικά Στοιχήματος: Πέντε σερί εκτός έδρας G/G

ΠΡΟΤΑΣΗ: Από τις πλέον απρόβλεπτες ομάδες της φετινής σεζόν σε όλη την Ευρώπη. Και με βάση την εικόνα τους, δεν μπορεί για κανένα λόγο κάποια από αυτές να στηρίξει τον ρόλο του φαβορί. Παραδόξως αρκετά υψηλό είναι το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο. Και αυτό θα αποτελέσει την επιλογή μας. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΑΓΙΑΞ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Μποαβίστα. Αν και ξεκίνησε καλά και κατάφερε να κυριαρχήσει στον γήπεδο και να πετύχει δύο γκολ μέχρι το 30ο λεπτό, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Προσπάθησε να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα, αλλά όταν η γηπεδούχος αντεπιτέθηκε, η Μπενφίκα έμεινε από δυνάμεις και δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα.

Και κάπως έτσι έμεινε 12 βαθμούς μακριά από την κορυφή και κάθε της ελπίδα για κατάκτηση του τίτλου μπορεί να έχει μόνο θεωρητική βάση. Στο Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να περάσει από έναν όμιλο στον οποίο αγωνίστηκε μαζί με Μπάγερν και Μπαρτσελόνα. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και εδώ απέναντι στον φορμαρισμένο Άγιαξ. Χωρίς προβλήματα η αποστολή, καθώς το ρεπορτάζ καταγράφει μόνο κάποιους αμφίβολους.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σημειώσει G/G και over στους 5 τελευταίους αγώνες της.

ΑΓΙΑΞ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Με νίκη στην έδρα της Βίλεμ συνέχισε ο Άγιαξ για το ολλανδικό πρωτάθλημα. Πιο εύκολα από ότι δείχνει το 0-1, αλλά αν κάτι ήταν εμφανές ήταν ότι οι παίκτες του Άγιαξ είχαν το μυαλό τους στην σημερινή αναμέτρηση. Αν και είχαν τη πρωτοβουλία δεν μπορούσαν να παραβιάσουν την εστία της Βίλεμ, κάτι που έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο και μπόρεσαν να συντηρήσουν την διαφορά των πέντε βαθμών από τη δεύτερη Αϊτχόφεν.

Το να τερματίσεις πρώτος και έχοντας μόνο νίκες σε έναν όμιλο με Ντόρντμουντ, Σπόρτινγκ και Μπεσίκτας είναι σίγουρα επίτευγμα. Δείχνει όμως με τον καλύτερο τρόπο ότι ο φετινός Άγιαξ είναι μια ομάδα που μπορεί να έχει υψηλές φιλοδοξίες. Κυρίως γιατί είναι ένα δυνατό και δεμένο σύνολο. Και σήμερα καλείται να το αποδείξει για άλλη μια φορά. Πιθανότατα δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί ο επιθετικός Μπρόμπεϊ που δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σημειώσει 10 σερί νίκες, από τις οποίες μόνο σε μια δέχτηκε γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο Άγιαξ θα βρει ευκαιρίες και αν σκεφτούμε την άμυνα της Μπενφίκα είναι βέβαιο ότι θα μπορέσει να τις αξιοποιήσει. Και ακόμη και αν οι Λουζιτανοί βρουν τον τρόπο να διασπάσουν την ολλανδική άμυνα, δύσκολα θα μπορέσουν να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Να κερδίσει ο Άγιαξ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

*Προσοχή: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτροπή για στοιχηματισμό ή επένδυσης χρημάτων. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα