«Διαβασμένη» και φορμαρισμένη η Θέλτα

«Διαβασμένη» και φορμαρισμένη η Θέλτα

Σπουδαία παιχνίδια είχαμε το περασμένο διήμερο, εκπλήξεις αλλά και ωραίο θέαμα, με τη στήλη μας να έχει 2/2 το Σαββατοκύριακο. Η Ιταλία είναι αυτή που έχει τη τιμητική της σήμερα Δευτέρα, με Ευρωπαϊκά ματς να έρχονται τις επόμενες ημέρες.

Μάθε τα πάντα για την στοιχηματική stoiximan.

Στοιχηματικά θα κινηθούμε στην Ισπανία και το ματς που ολοκληρώνει την 25η αγωνιστική στη Λα Λίγκα. Στο Βίγκο της Γαλικίας, η Θέλτα θα υποδεχθεί τη Λεβάντε, στοχεύοντας να ανέβει πάνω από τη 10η θέση της βαθμολογίας.

ΘΕΛΤΑ: Έχασε μεγάλη ευκαιρία για διπλό στο Κάντιθ, όμως για 4ο σερί παιχνίδι, η Θέλτα διατήρησε το αήττητο και συνεχίζει τη πορεία της προς τις Ευρωπαϊκές θέσεις. Ο βασικός στόχος της παραμονής δείχνει να έχει εξασφαλιστεί, όμως είναι άγνωστο το μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα, μιας και είναι σε καλή κατάσταση και ειδικά εντός μετράει 3 σερί νίκες. Δύσκολα θα αλλάξει κάτι στο αρχικό του σχήμα ο Κουντέτ, ο οποίος έχει αναμορφώσει την αμυντική λειτουργία της Θέλτα. Ενόψει Λεβάντε, ο Αργεντίνος τεχνικός δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα, με την αποστολή να είναι πλήρης.

11άδα : (4-1-3-2), Ντιτούρο – Μάγιο, Αϊντού, Αραούχο, Γκαλάν – Μπελτράν – Μπράις Μέντεθ, Ντ. Σουάρεθ, Σέρβι – Ασπας, Σάντι Μίνα

ΛΕΒΑΝΤΕ: Έκανε ίσως τη καλύτερη εμφάνισή της στη σεζόν πριν 5 ημέρες, φεύγοντας με το διπλό από τη Μαδρίτη και την έδρα της Ατλέτικο. Οι Βαλενθιάνοι μπορεί να παραμένουν στη τελευταία θέση της κατάταξης, όμως είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν πολύ ακριβά το «τομάρι» τους στα ματς που μένουν. Με τη ψυχολογία στα ύψη πηγαίνουν στη Γαλικία για το 2ο σερί… θαύμα. Ο κόουτς Λίσι ανέφερε πως πρέπει να είναι το ίδιο προσεκτικοί όλοι, όμως θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια, μιας και ο αντίπαλος θα είναι υποψιασμένος. Μουστάφι, Ραντόγια, Ποστίγκο και Καμπάνια είναι εκτός, ενώ Βέσο και Φρανκέσα είναι αμφίβολοι.

11άδα : (5-4-1), Κάρντενας – Μιραμόν, Ρ. Πιέρ, Κάσερες, Ντουάρτε, Κλερκ – Ντε Φρούτος, Πεπέλου, Μελέρο, Μοράλες – Ρ. Μαρτί

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε θα είναι εύκολο «θύμα» η Λεβάντε, μιας και παλεύει όλα τα της παιχνίδια, όμως οι γηπεδούχοι πέραν του ότι έχουν ισχυρή έδρα, θα πάνε υποψιασμένοι στο ματς. Υπάρχει αξία στο συνδυασμό του άσου με το over 1.5 στο 1.93 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και stoiximan live στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000.
(21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα