Κύπελλο Ελλάδας: Με διπλασιασμό στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και over στην Καρδίτσα

Κύπελλο Ελλάδας: Με διπλασιασμό στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και over στην Καρδίτσα

Καλοπληρωμένες στοιχηματικές επιλογές από το Κύπελλο Ελλάδας και την Πρέμιερ Λιγκ!

Στο κουπόνι μεσοβδόμαδα ξεχωρίζει η εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και η ολοκλήρωση της φάσης των 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, με το ντέρμπι ανάμεσα στους Δικεφάλους να κλέβει την παράσταση.

Κύπελλο Ελλάδας
Στο Κύπελλο Ελλάδας η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι που η πρόκριση ουσιαστικά έχει κριθεί με το 4-0 του πρώτου αγώνα. Οι γηπεδούχοι έδειξαν τα δόντια τους στην Λεωφόρο, δεν κλείστηκαν κατέβηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο και μας πρόσφεραν ένα πλούσιο παιχνίδι τόσο σε ευκαιρίες όσο και τέρματα. Οι πράσινοι έρχονται από το χειρότερο φετινό σερί τους (3 ήττες στην σειρά) και θα θελήσουν μια ευρεία νίκη για να καθησυχάσουν την κατάσταση. Επιλογή μας το Over 2,5 σε απόδοση 1,85.

Στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πάοκ, οι Θεσσαλονικείς δείχνουν να είναι στην καλύτερη φετινή τους κατάσταση, μετρώντας αήττητο 12 παιχνιδιών ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Η Ένωση έχει δείξει χτυπητές αδυναμίες όταν παίζει εντός έδρας καθώς δεν βολεύεται να έχει την κατοχή της μπάλας, δεν είναι τυχαίο ότι έχει μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία μπροστά στο κοινό της. Ο ΠΑΟΚ ξέρει να εκμεταλλευτεί τον κενό χώρο και θα δημιουργήσει αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Δικέφαλου Αετού. Το διπλό στο 2,80 χωρά και κάλυψη με DNB στο 2,00.

Αγγλία
Στην Πρέμιερ της Αγγλίας η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί την Γουότφορντ η οποία βρίσκεται στην ζώνη υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι ανοίγουν αρκετά τα παιχνίδια τους μπροστά στο κοινό τους με αποτέλεσμα αρκετές φορές να γίνονται ροντέο, με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι τρία στα πέντε τελευταία εντός έδρας τους έληξαν Over 4,5. Η Γουότφορντ είναι από τις ομάδες που παίζουν καλά την κόντρα επίθεση αλλά η άμυνα της δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, αφού δέχεται πάρα πολύ εύκολα γκολ. Θεωρούμε ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και γκολ, με το GG να προσφέρεται στο 1,80.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές

Γουέστ Χαμ - Γουότφορντ (Τρίτη)
Ώρα έναρξης: 21:45
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,80

Αναγέννηση Καρδίτσας - Παναθηναϊκός (Τετάρτη)
Ώρα Έναρξης: 16:00
Επιλογή: Over 2,5
Απόδοση: 1,85

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (Τετάρτη)
Ώρα Έναρξης: 20:00
Επιλογή: 2DNB
Απόδοση: 2,00

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεναποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα