Ντέρμπι κορυφής στην Μόσχα

Ντέρμπι κορυφής στην Μόσχα

Ο Ολυμπιακός θέλει μια νίκη στην Θεσσαλονίκη επί του Άρη για να ολοκληρώσει με επιτυχία τον τρίτο στην σειρά εκτός έδρας αγώνα του. Και να αφοσιωθεί στη συνέχεια των υποχρεώσεων του στην Ευρωλίγκα. Δείτε το πρόγραμμα με τους live streaming* agones μπασκετ απ΄όλο τον κόσμο και δείτε παιχνίδια σε ζωντανή αναμετάδοση.

Το σημαντικότερο όμως από πλευράς σπουδαιότητας ματς για το κουπόνι μπάσκετ της Δευτέρας γίνεται στην Μόσχα. Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την πρωτοπόρα στην VTB Ούνιξ Καζάν και θέλει τη νίκη για να πάρει η ίδια την πρωτιά στην λίγκα. Και φυσικά στο μυαλό όλων στην ΤΣΣΚΑ βρίσκεται η σκέψη για την συντριβή στην έδρα τους από την Ούνιξ για την Ευρωλίγκα. Ευκαιρία για τους Μοσχοβίτες να το πετύχουν αυτό, καθώς η Ούνιξ στις τελευταίες αγωνιστικές παρουσιάζεται ιδιαίτερα νωθρή.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μετά την ήττα στην έδρα τους από την Εφές, οι Μοσχοβίτες υποδέχτηκαν την Άλμπα Βερολίνου και φυσικά δεν είχαν καμία διάθεση να χαρίσουν και άλλους βαθμούς. Αποφασισμένοι από την πρώτη στιγμή του αγώνα, πήραν το προβάδισμα και δεν χαλάρωσαν παρά μόνο όταν ο αγώνας έληξε. Πρωταγωνιστής για την ΤΣΣΚΑ ήταν ο σέντερ τους Νικόλα Μιλουτίνοφ που πέτυχε double-double (21 πόντους και 11 ριμπάουντ) δίνοντας το έναυσμα και για τους υπόλοιπους.

Σήμερα οι Μοσχοβίτες θα επιχειρήσουν να επιστρέψουν στην πρώτη θέση της VTB. Θέση που αυτή τη στιγμή κατέχει η σημερινή της αντίπαλος Ούνιξ. Την τελευταία φορά που την υποδέχτηκε στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας, η ΤΣΣΚΑ γνώρισε μια οδυνηρή ήττα με 67-88. Σίγουρα σήμερα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Και εμφανώς πιο υποψιασμένη.

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει 80 ή περισσότερους πόντους στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις της.

ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας στην Ευρωλίγκα. Και μια ψυχρολουσία. Την ήττα ή καλύτερα συντριβή στο Βερολίνο. Σε έναν αγώνα που η Ούνιξ θύμιζε την ομάδα της αρχής της περιόδου, ηττήθηκε από την Άλμπα με 81-53. Όχι ακριβώς πολύ καλύτερη, αλλά πιο ισορροπημένη στον επόμενο αγώνα με την Ζάλγκιρις κατάφερε να πάρει μια δύσκολη νίκη με 67-76. Και έτσι μπόρεσε να παραμείνει εντός της 8άδας.

Τερματικός σταθμός αυτής της περιοδείας η Μόσχα. Εκεί που καλείται να υπερασπιστεί την πρωτιά που έχει στην VTB. Κάτι που αν λάβουμε υπόψη την εικόνα των δύο αντιπάλων την περασμένη εβδομάδα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Οι παίκτες στους οποίους βασίζεται ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς είναι λίγοι και λογικά έχουν επιφορτιστεί από όλη την προσπάθεια των τελευταίων μηνών. Για αυτό και ο Κροάτης προπονητής επιχειρεί να ανοίξει το ροτέισον προκειμένου η ομάδα του να συνεχίσει να είναι κοντά στους στόχους της.

Στατιστικά Στοιχήματος: Σημείωσε λιγότερους από 80 πόντους στις τρεις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα των σημερινών αντιπάλων. Η ΤΣΣΚΑ χωρίς να έχει πιάσει τοπ απόδοση – για τα δεδομένα της – είναι σε μια συνεχή ανοδική πορεία. Κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί για την Ούνιξ που εμφανίζει σημάδια κόπωσης. Και φυσικά είναι κάτι που η σημερινή γηπεδούχος θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί.

Να κερδίσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με χάντικαπ -6.5.

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΑΡΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν θα μπορούσε ποτέ να αποτελέσει κριτήριο το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Άρης έχασε εύκολα με 103-83 σε έναν αγώνα που τελείωσε πριν καν ξεκινήσει. Το σκορ στο τέλος της πρώτης περιόδου ήταν 29-12, απόλυτα ενδεικτικό της εικόνας του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό και έτσι ο Άρης μπόρεσε να εμφανιστεί και αυτός στο γήπεδο. Μάλιστα στην τρίτη περίοδο οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να σκοράρουν 32 πόντους, αλλά όχι και να αλλάξουν κάτι από την αναμέτρηση.

Ο Άρης σίγουρα δεν θα κινδυνέψει. Αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα μπορέσει να πετύχει και κάτι παραπάνω στη συνέχεια της σεζόν. Όπου το παραπάνω θα ήταν η συμμετοχή στα πλεί-οφς, Αλλά για να μπορέσει να γίνει αυτό – ακόμη και αν η απόσταση είναι μικρή – θα πρέπει να πετύχει κάποιες νίκες απέναντι σε ομάδες που ανταγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό. Και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο για τον Άρη.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει πετύχει 70 ή περισσότερους πόντους σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολοκλήρωσε την ισπανική περιοδεία του με μια νίκη και μια ήττα. Πέρασε από την έδρα της Μπασκόνια με 62-72 και έχασε στην Μαδρίτη από την Ρεάλ με 75-67. Απολογισμός που σίγουρα κρίνεται θετικός, καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για πρώτη φορά μέσα στο 2022 έδειξε θετικά στοιχεία σε ανταγωνιστικό επίπεδο και μπόρεσε να διατηρηθεί σε μια υψηλή θέση στην βαθμολογία στην Ευρωλίγκα. Και φυσικά να αποκτήσει αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια.

Η οποία συνέχεια περιλαμβάνει αρκετούς δύσκολους αγώνες στην έδρα του, αλλά πριν «πιάσουν» ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έναν ακόμη εκτός έδρας προορισμό. Την Θεσσαλονίκη και τον Άρη για την Μπάσκετ Λιγκ. Η δυναμικότητα των δύο ομάδων βέβαια δεν είναι καθόλου συγκρίσιμη και ο αγώνας περισσότερο θα αποτελέσει μια δυνατή προπόνηση για τον Ολυμπιακό εν όψει την αναμέτρησης με την Εφές την ερχόμενη Πέμπτη.

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει 70 ή περισσότερους πόντους στα τελευταία πέντε ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σύμφωνα με την εικόνα που βγάζει ο Ολυμπιακός «εσωτερικού» αναμένουμε να δούμε μια ιδιαίτερα παραγωγική επίθεση και όχι μεγάλη προσήλωση στην άμυνα. Και με δεδομένο ότι και ο Άρης στην έδρα του επιθετικά παρουσιάζεται ιδιαίτερα αξιόπιστος, περιμένουμε να δούμε έναν αγώνα με υψηλό σκορ. Σε λογικό επίπεδο το σχετικό line.

Να σημειωθούν συνολικά περισσότεροι από 160.5 πόντοι.

Προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα