Προγνωστικά Μπάσκετ Σήμερα: Ντέρμπι με θέαμα και υψηλό σκορ στην Βαρκελώνη

Προγνωστικά Μπάσκετ Σήμερα: Ντέρμπι με θέαμα και υψηλό σκορ στην Βαρκελώνη

Το ντέρμπι της Καταλονίας μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μπανταλόνα ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι μπάσκετ, όπως επίσης και η αναμέτρηση της Ολύμπιας Μιλάνο με τη Φορτιτούτο. Οι tipsters του webfreebets συγκεντρώνουν όλες τις τελευταίες ειδήσεις και χρήσιμα στατιστικά για τα σημερινά παιχνίδια μπάσκετ και σας τα προσφέρουν.

Στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπανταλόνα και παρά την διαφορά δυναμικότητας που τους δίνει ένα σαφές προβάδισμα σύμφωνα και με τις στοιχηματικές αγορές στη βετ365, όλοι αναμένουν έναν αγώνα με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Και οι δύο ομάδες είναι σε φουλ φόρμα και οι επιδόσεις τους στις τελευταίες αγωνιστικές μας προδιαθέτουν για ένα χορταστικό από πλευράς θεάματος ματς. Στην Ιταλία καλούμαστε να παρακολουθήσουμε τα κατορθώματα της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα. Η Μιλάνο μπορεί να μην εντυπωσιάζει με το μπάσκετ που παίζει, αλλά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Οι λάτρεις του μπάσκετ αυτού του είδους θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόμη μια παράσταση των Λομβαρδών απέναντι στην Φορτιτούντο Μπολόνια.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ : Η νίκη επί της Ρεάλ μπορεί να μην την έφερε στην κορυφή της ACB, αλλά σίγουρα έδωσε στους Καταλανούς την ψυχολογική ώθηση που μάλλον τους ήταν αναγκαία μετά από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Κάτι που φάνηκε και στην αναμέτρηση με την Βιλερμπάν για την Ευρωλίγκα. Ακόμη και αν οι Γάλλοι δείχνουν ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, ο αγώνας μόνο εύκολος δεν προβλεπόταν.

Εύκολο τον έκαναν οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, οι οποίοι από την αρχή με τον Μίροτιτς έδειξαν ότι δεν είχαν καμία διάθεση να δώσουν ελπίδες στους Γάλλους. Και αυτό έκαναν για να φτάσουν στο τελικό 84-71 και την 17η νίκη τους στην Ευρωλίγκα. Και σήμερα απέναντι στους «γείτονες» της Μπανταλόνα δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα για να πάρουν την νίκη.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει 7 νίκες στα τελευταία 10 ματς, από τις οποίες στις έξι ξεπέρασε τους 80 πόντους.

ΜΠΑΝΤΑΛΟΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ : Κατέγραψε άλλες δύο εντυπωσιακές νίκες στο ενεργητικό της την περασμένη εβδομάδα. Αρχικά ήταν το πέρασμα από το Αμβούργο και την άνετη όπως εξελίχθηκε νίκη επί της τοπικής ομάδας για το Γιούροκαπ. Αν και ξεκίνησε νωθρά, μπόρεσε εύκολα να φέρει το ματς στα μέτρα της μετά την 2η περίοδο και παίζοντας και πάλι ένα γρήγορο και αποτελεσματικό μπάσκετ πήρε τη νίκη με 75-92. Πάρα (18 πόντοι) και Μπούσκετς (11 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Μπανταλόνα, ενώ ο Κροάτης σέντερ Τόμιτς τελείωσε την αναμέτρηση με 9 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Ακολούθησε ο εξ αναβολής αγώνας με την Φουενλαμπράδα, στον οποίο οι Καταλανοί επικράτησαν άνετα με 82-104. Τα αποτελέσματα αυτά την έχουν εδραιώσει στην πρώτη θέση του ομίλου της στο Γιούροκαπ και στην 4η της ACB, αλλά με δύο αγώνες λιγότερους από την 3η Μανρέσα. Με νίκη πάντως σήμερα μπορεί να κοιτάει και στην 2η θέση, αλλά είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει πετύχει περισσότερους από 80 πόντους στους τελευταίους πέντε αγώνες της, στους τέσσερις εκ των οποίων πέτυχε 90 ή περισσότερους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Και οι δύο ομάδες είναι σε φόρμα και δείχνουν ότι έχουν αφήσει πίσω τους την κακή περίοδο. Ωστόσο η διαφορά σε επίπεδο δυναμικού εξακολουθεί να είναι μεγάλη, δίνοντας το ακλόνητο προβάδισμα στους γηπεδούχους της Μπαρτσελόνα. Πιο ενδιαφέρον είναι να κοιτάξουμε το σύνολο των πόντων, καθώς οι σημερινοί αντίπαλοι διαθέτουν παραγωγικές επιθέσεις και ειδικά η Μπανταλόνα δεν έχει ιδιαίτερη όρεξη να αμυνθεί.

Να σημειωθούν συνολικά περισσότεροι από 156.5 πόντοι.

ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ – ΦΟΡΤΙΤΟΥΝΤΟ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΟΛΙΜΠΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ : Η διαφορά δυναμικότητας ήταν δεδομένη. Όπως και το ότι η Ζάλγκιρις θα το πάλευε ακόμη και αν δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο απάνεναντι στο Μιλάνο. Και αυτό έγινε. Οι Λιθουανοί μπήκαν δυναμικά και αιφνιδίασαν. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν μεν, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να πάρουν διαφορά που θα τους έκανε να αισθανθούν ασφαλείς. Και αυτό συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα που βρήκε την Μιλάνο να έχει κάνει τη δουλειά της και να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Μετά από τρεις νικηφόρους αγώνες για την Ευρωλίγκα το σύνολο του Ετόρε Μεσίνα επιστρέφει στα εγχώρια, όπου η τελευταία ανάμνηση δεν ήταν και ακριβώς η καλύτερη, καθώς περιλάμβανε ήττα στο Πέζαρο από την τοπική ομάδα με 85-82. Λογικά θα επιστρέψει στις νίκες σήμερα απέναντι στην ουραγό και πιο αδύναμη ομάδα της Μπολόνια.

Στατιστικά Στοιχήματος: Είχε διαφορά 10 ή λιγότερους πόντους στις τέσσερις τελευταίες νίκες της.

ΦΟΡΤΙΤΟΥΝΤΟ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Υποδέχτηκε την Τορτόνα και ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά. Όλα «αποφασίστηκαν» στην πρώτη περίοδο όταν και δέχτηκε 32 πόντους και η ίδια στο ίδιο διάστημα μπόρεσε να πετύχει μόλις 15. Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να ανατρέχει την εικόνα του αγώνα, κυρίως γιατί δεν μπόρεσε να βρει αμυντικά τις λύσεις. Δεχόταν εύκολα πόντους στον αιφνιδιασμό, ενώ και η ίδια ήταν αρκετά στατική στην επίθεση.

Και έτσι παραμένει στην τελευταία θέση, αλλά σίγουρα όχι καταδικασμένη από τώρα. Δεν είναι ότι ισοβαθμεί με άλλες δύο ομάδες και έχει και άλλες δύο σε απόσταση αναπνοής, αλλά κυρίως γιατί στα περισσότερα παιχνίδια της βγάζει μαχητικότητα. Ειδικά από τον Δεκέμβριο και μετά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιες σημαντικές νίκες όπως αυτή με την Νάπολι. Σήμερα βέβαια το έργο της είναι σαφώς πιο δύσκολο, αλλά δεν αναμένεται να αλλάξει και συμπεριφορά.

Στατιστικά Στοιχήματος: Over 160 οι τελευταίοι τέσσερις αγώνες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν τίθεται θέμα επικράτησης σε αυτήν την αναμέτρησης όσο και αν το προσπαθήσει η Φορτιτούντο. Η Μιλάνο έχει αρχίσει να παίρνει τις νίκες που θέλει προβάλλοντας το «επαγγελματικό» της πρόσωπο. Κάπως έτσι πιστεύουμε ότι θα εξελιχθεί και ο σημερινός αγώνας, με τους γηπεδούχους να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να παίρνουν το αποτέλεσμα. Αλλά όχι με μεγάλη διαφορά.

Επιλογή μας το διπλό με χάντικαπ +14.5 της Φορτιτούντο.

Προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

*Προσοχή: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτροπή για στοιχηματισμό ή επένδυσης χρημάτων. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα